ΑρχικήΝέαΑγρότεςΣύσκεψη στο ΥπΑΑΤ για την αύξηση του κόστους σε λιπάσματα και ζωοτροφές

Σύσκεψη στο ΥπΑΑΤ για την αύξηση του κόστους σε λιπάσματα και ζωοτροφές

1 λεπτά ανάγνωσης

Η αύξηση του κόστους σε λιπάσματα και ζωοτροφές, αποτέλεσε κεντρικό θέμα στη σύσκεψη που συγκάλεσε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σίμος Κεδίκογλου, παρουσία του ΥφΑΑΤ, Γιώργου Στύλιου, στην οποία συμμετείχαν παράγοντες της αγοράς αγροτικών εφοδίων.  

   Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΥΠΑΑΤ, όλες οι πλευρές ομόφωνα δεσμεύτηκαν για τη διατήρηση διαύλων επικοινωνίας προς την κατεύθυνση επίλυσης του ζητήματος. 

- Advertisement -

   Στη σύσκεψη έλαβαν μέρος ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Ζωοτροφών (ΣΕΒΙΖ), Βασίλης Σαλάτας, η γενική διευθύντρια του Συνδέσμου Παραγωγών και Εμπόρων Λιπασμάτων (ΣΠΕΛ), Φωτεινή Γιαννακοπούλου, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος στην εταιρεία Φυτοθρεπτική Α.Β.Ε.Ε. και ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου Παραγωγών και Εμπόρων Λιπασμάτων (ΣΠΕΛ), Νίκος Κουτσούγερας και ο προϊστάμενος της διεύθυνσης Προστασίας Ζώων – Φαρμάκων και Κτηνιατρικών Εφαρμογών, Σπυρίδων Ντουντουνάκης. 

ΑΠΕ

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Ελληνικά κοτόπουλα: Πάνω από 4 στα 10 δείγματα θετικά σε Salmonella και σχεδόν 6 στα 10 σε Campylobacter – Μελέτη ΑΠΘ

Μελέτη του ΑΠΘ σε 233 κοτόπουλα βρήκε Salmonella στο 42,5% και Campylobacter στο 57,5% των δειγμάτων. Τι έδειξαν οι αναλύσεις.

Γαύρος και σαρδέλα στην Ελληνική αγορά: Πόσο πληρώνεται ο αλιέας και πόσο πληρώνει ο καταναλωτής – Έρευνα

Νέα μελέτη φωτίζει τις τιμές πρώτης πώλησης – Στα 1,86 ευρώ ο γαύρος έναντι 5,30 ευρώ στη λιανική.

Ελλάδα: Έξι έφηβοι με συμπτώματα δηλητηρίασης στο Νοσοκομείο Κατερίνης – Είχαν φάει σάντουιτς με κοτόπουλο

Με ελικόπτερο απομακρύνθηκαν οι έξι μαθητές από την Πετρόστρουγκα του Ολύμπου και στη συνέχεια παραλήφθηκαν από ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.