ΑρχικήΝέαΑλιείαΠαράνομο ψάρεμα: Ερασιτέχνης αλίευσε 15 κιλά γυαλιστερές

Παράνομο ψάρεμα: Ερασιτέχνης αλίευσε 15 κιλά γυαλιστερές

1 λεπτά ανάγνωσης

Νέο περιστατικό παράνομης αλίευσης οστράκων σε απαγορευμένη περιοχή

Τις μεσημβρινές ώρες της Πέμπτης 27 Φεβρουαρίου, στελέχη του Β’ Λιμενικού Τμήματος Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης εντόπισαν έναν ημεδαπό να διενεργεί αλιεία γυαλιστερών του είδους «CALLISTA CHIONE» με τη χρήση καταδυτικής συσκευής, σε απαγορευμένη περιοχή.

- Advertisement -

Από τη Λιμενική Αρχή των Νέων Μουδανιών κατασχέθηκαν 15 κιλά οστράκων τα οποία ποντίστηκαν στη θάλασσα, ενώ επιπλέον επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις κατά παράβαση του άρθρου 3 του Π.Δ. 86/1998 (Α΄ 78/1998) «Περί αλιείας οστράκων» όπως ισχύει.

- Advertisement -

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Δημοφιλές καρύκευμα συνδέθηκε με αυξημένο κίνδυνο ενός θανατηφόρου καρκίνου – Μετα-ανάλυση 14 μελετών σε 11.310 άτομα

Δύο μεγάλες επιστημονικές ανασκοπήσεις εξέτασαν τη σχέση του με τον καρκίνο του οισοφάγου και άλλα νοσήματα.

EUDR: Οι αλλαγές που επηρεάζουν τις επιχειρήσεις τροφίμων – Οι νέες υποχρεώσεις για καφέ, σοκολάτα, κακάο, φοινικέλαιο, σόγια και κρέας

Οι αλλαγές στον EUDR επηρεάζουν καφέ, κακάο, φοινικέλαιο, σόγια και βοοειδή. Οι νέες υποχρεώσεις για εισαγωγείς και επιχειρήσεις τροφίμων.

Καφές: Εντοπίστηκαν καρκινογόνες και τοξικές για την αναπαραγωγή ουσίες από κοκτέιλ απαγορευμένων φυτοφαρμάκων – Διεθνής έκθεση

Η έκθεση με τίτλο «Poison in Your Coffee» αποκαλύπτει ότι πάνω από τα μισά χρησιμοποιούμενα δραστικά συστατικά στις καλλιέργειες είναι απαγορευμένα στην ΕΕ