ΑρχικήΝέαΑνακαλούνται βραστήρες λόγω κινδύνου ηλεκτροπληξίας

Ανακαλούνται βραστήρες λόγω κινδύνου ηλεκτροπληξίας

1 λεπτά ανάγνωσης

Οι βραστήρες είχαν ανεπαρκή αντίσταση στη θερμότητα.

Τα Γερμανικά πολυκαταστήματα TEDi ενημέρωσαν το καταναλωτικό κοινό για την άμεση ανάκληση πλαστικών βραστήρων.

- Advertisement -

Σύμφωνα με την εταιρεία, οι δοκιμές του προϊόντος έδειξαν ανεπαρκή αντίσταση στη θερμότητα, η οποία θα μπορούσε ενδεχομένως να οδηγήσει σε ηλεκτροπληξία.

Το προϊόν βρίσκονταν στα καταστήματα από 9 Απριλίου 2024 έως 18 Οκτωβρίου 2024. Οι καταναλωτές μπορούν ανταλλάξουν τα επηρεαζόμενα είδη με επιστροφή χρημάτων της τιμής πώλησης ή για άλλο αντικείμενο σε οποιοδήποτε υποκατάστημα TEDi.

- Advertisement -

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

EUDR: Οι αλλαγές που επηρεάζουν τις επιχειρήσεις τροφίμων – Οι νέες υποχρεώσεις για καφέ, σοκολάτα, κακάο, φοινικέλαιο, σόγια και κρέας

Οι αλλαγές στον EUDR επηρεάζουν καφέ, κακάο, φοινικέλαιο, σόγια και βοοειδή. Οι νέες υποχρεώσεις για εισαγωγείς και επιχειρήσεις τροφίμων.

Καφές: Εντοπίστηκαν καρκινογόνες και τοξικές για την αναπαραγωγή ουσίες από κοκτέιλ απαγορευμένων φυτοφαρμάκων – Διεθνής έκθεση

Η έκθεση με τίτλο «Poison in Your Coffee» αποκαλύπτει ότι πάνω από τα μισά χρησιμοποιούμενα δραστικά συστατικά στις καλλιέργειες είναι απαγορευμένα στην ΕΕ

Ελλάδα: Κατασχέθηκαν δύο τόνοι μη ασφαλούς γάλακτος λίγο πριν διατεθούν στην αγορά

Η ΑΑΔΕ κατέσχεσε πάνω από δύο τόνους ακατάλληλων γαλακτοκομικών προϊόντων που μεταφέρονταν χωρίς ψύξη.