Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου, 2022
16.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Αναστολή προωθητικής διαφήμισης της Lidl

ΑρχικήΝέαΑναστολή προωθητικής διαφήμισης της Lidl
spot_img

cibum team

Η Πρωτοβάθµια Επιτροπή του Συμβουλίου Ελέγχου Επικοινωνίας, μετά από έλεγχο διαφημιστικού διαγωνισμού της Lidl Hellas αποφάσισε ομόφωνα, ότι έρχεται σε αντίθεση µε την σύσταση της Πολιτείας για περιορισµό της κινητικότητας των πολιτών, µε στόχο τον περιορισµό της µετάδοσης του Covid 19 και ως εκ τούτου προσκρούει στο άρθρο 1.2 του Ε∆Κ-Ε και πρέπει να τροποποιηθεί αναλόγως εντός 2 ηµερών.  

Στο σκεπτικό της απόφασης Σ/1593, με ημερομηνία 8/3/2021, αναφέρεται ότι διαπιστώθηκε πως η προωθητική ενέργεια της εταιρείας LIDL, όπως περιγράφεται στα υλικά που προβάλλεται, «… όσο πιο συχνά πραγµατοποιείς αγορές και σκανάρεις την προσωπική σου ψηφιακή κάρτα Lidl Plus στο ταµείο, τόσο ανεβαίνεις στη βαθµολογία των πιο πιστών πελατών. Οι 50 συχνότεροι πελάτες κερδίζουν αγορές αξίας 200 ευρώ…», επιβραβεύει τους πελάτες LIDL µε κριτήριο τη συχνότητα των αγορών τους.

Σύμφωνα με την επιτροπή η συγκεκριμένη προωθητική δράση, δίνει κίνητρο για όσο το δυνατόν περισσότερες επισκέψεις στα καταστήµατα. Η Προσφυγή στη ∆ευτεροβάθµια Επιτροπή Ελέγχου Επικοινωνίας δεν έχει ανασταλτικό αποτέλεσµα στην εφαρµογή της απόφασης που έλαβε η Πρωτοβάθμια επιτροπή.

Ολόκληρη την απόφαση του ΣΕΕ μπορείτε να τη βρείτε ΕΔΩ.

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

GFSI: Τρίμηνη αποβολή του IFS – Ποιες οι συνέπειες σε επιχειρήσεις και αγορά

Η ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής του GFSI μιλά για θέματα ακεραιότητας, εμπιστοσύνης και εμπιστευτικότητας.

Η EE θέτει ανώτατα όρια για τις χημικές ουσίες PFAS στα τρόφιμα: Ο Κανονισμός 2022/2388

Ανώτατα όρια για την παρουσία PFOS, PFOA, PFNA και PFHxS  στα τρόφιμα καθόρισε η ΕΕ με τον κανονισμό 2022/2388 της 7ης Δεκεμβρίου προκειμένου να εξασφαλιστεί υψηλό επίπεδο προστασίας της ανθρώπινης υγείας.

Γεωπονικό Αθήνας: Τροποποίηση στις συνθήκες παραγωγής στραγγιστού γιαουρτιού για να μειωθεί το υποπροϊόν ορού γάλακτος

Πρωτοποριακή μελέτη του γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών για την μείωση του υποπροϊόντος όξινου ορού γάλακτος και την αύξηση της απόδοσης του στραγγιστού γιαουρτιού.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα