Τετάρτη, 10 Αυγούστου, 2022
27.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Αναστολή προωθητικής διαφήμισης της Lidl

ΑρχικήΝέαΑναστολή προωθητικής διαφήμισης της Lidl
spot_img

cibum team

Η Πρωτοβάθµια Επιτροπή του Συμβουλίου Ελέγχου Επικοινωνίας, μετά από έλεγχο διαφημιστικού διαγωνισμού της Lidl Hellas αποφάσισε ομόφωνα, ότι έρχεται σε αντίθεση µε την σύσταση της Πολιτείας για περιορισµό της κινητικότητας των πολιτών, µε στόχο τον περιορισµό της µετάδοσης του Covid 19 και ως εκ τούτου προσκρούει στο άρθρο 1.2 του Ε∆Κ-Ε και πρέπει να τροποποιηθεί αναλόγως εντός 2 ηµερών.  

Στο σκεπτικό της απόφασης Σ/1593, με ημερομηνία 8/3/2021, αναφέρεται ότι διαπιστώθηκε πως η προωθητική ενέργεια της εταιρείας LIDL, όπως περιγράφεται στα υλικά που προβάλλεται, «… όσο πιο συχνά πραγµατοποιείς αγορές και σκανάρεις την προσωπική σου ψηφιακή κάρτα Lidl Plus στο ταµείο, τόσο ανεβαίνεις στη βαθµολογία των πιο πιστών πελατών. Οι 50 συχνότεροι πελάτες κερδίζουν αγορές αξίας 200 ευρώ…», επιβραβεύει τους πελάτες LIDL µε κριτήριο τη συχνότητα των αγορών τους.

Σύμφωνα με την επιτροπή η συγκεκριμένη προωθητική δράση, δίνει κίνητρο για όσο το δυνατόν περισσότερες επισκέψεις στα καταστήµατα. Η Προσφυγή στη ∆ευτεροβάθµια Επιτροπή Ελέγχου Επικοινωνίας δεν έχει ανασταλτικό αποτέλεσµα στην εφαρµογή της απόφασης που έλαβε η Πρωτοβάθμια επιτροπή.

Ολόκληρη την απόφαση του ΣΕΕ μπορείτε να τη βρείτε ΕΔΩ.

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img

Must read

Ίδιο brand, χαμηλότερη ποιότητα – Προϊόντα δύο ταχυτήτων σε χώρες της Ευρώπης

Τα προϊόντα που πωλούνται με την ίδια εμπορική ονομασία και συσκευασία πρέπει να έχουν την ίδια σύνθεση σε κάθε χώρα της ΕΕ. Τα στοιχεία όμως, παραπέμπουν σε αθέμιτες πρακτικές μεγάλων εταιρειών τροφίμων

Υδροξυτυροσόλη ως πρόσθετο: Οι Έλληνες, πρωταθλητές στην πρόσληψη φαινολών μέσω της επιτραπέζιας ελιάς

Επιστημονική έρευνα Ισπανών για την πρόσληψη υδροξυτυροσόλης που υπάρχει σε ελιές, ελαιόλαδο και κρασί. στον Ευρωπαϊκό πληθυσμό - Οι δυνατότητες χρήσης της ως πρόσθετο τροφίμων

ChitoFOODS: Ελληνική καινοτομία για νέες εφαρμογές τροφίμων

Το ChitoFOODS είναι ένα πρωτοποριακό ερευνητικό έργο από Έλληνες επιστήμονες, που ασχολείται με νανοσωματίδια και μεμβράνες με βάση τη χιτοζάνη, με εκχυλίσματα παραπροϊόντων αγροδιατροφής για νέες εφαρμογές τροφίμων.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα