Μετάβαση στο περιεχόμενο
Δευτέρα, 17 Μαρτίου, 2025
16.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να ανοίξει η εστίαση πριν το Πάσχα

ΑρχικήΝέαΑνοιχτό το ενδεχόμενο να ανοίξει η εστίαση πριν το Πάσχα
spot_img

cibum team


Υπόθεση 2-3 ημερών είναι σύμφωνα με πηγές, να ληφθεί απόφαση για άνοιγμα της εστίασης σε εξωτερικούς χώρους, πριν το Πάσχα δηλαδή σε περίπου μία εβδομάδα, αλλά σε κάθε περίπτωση όλα συγκλίνουν πως θα έχουμε μαζικό άνοιγμα της αγοράς μέχρι τις 10 Μαΐου.

Αν και οι επιδημιολόγοι τουλάχιστον όπως φαίνεται από τις δημόσιες τοποθετήσεις τους, διαφωνούν με το άνοιγμα της εστίασης νωρίτερα, κυβερνητικά στελέχη τάσσονται υπέρ, με το αιτιολογικό ότι μόνο έτσι θα μπει «φρένο» στα κορωνοπάρτι. Από την άλλη δεν είναι σίγουρο ότι τα τελευταία θα σταματήσουν εάν ανοίξει η εστίαση.

- Advertisement -

Πάντως τα πάρτι σε πλατείες και δρόμους έξω από κάβες και μίνι μάρκετ, όπου δεν τηρείται κανένα μέτρο προστασίας και θεωρούνται ως αιτία της έξαρσης των κρουσμάτων, έχουν προκαλέσει πονοκέφαλο στις αρχές καθώς δεν υπάρχει τρόπος να τα σταματήσουν.  

Πάντως όλα θα έχουν κριθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας, οπότε και αναμένεται οριστική απόφαση για άνοιγμα της εστίασης. Όσο για τα ωράρια κυκλοφορίας και λειτουργιών των εκκλησιών την Μεγάλη εβδομάδα και το Πάσχα, οι σχετικές αποφάσεις θα ληφθούν στις αρχές της Μεγάλης εβδομάδας.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Καλλυντικά και είδη προσωπικής φροντίδας: Ο κίνδυνος από τη χρήση τους και η εξωσωματική γονιμοποίηση – Της Ελένης Τσαγκά

Γιατί τον τελευταίο καιρό ανακαλούνται τόσα πολλά προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς;

Τούρτες στα ελληνικά ζαχαροπλαστεία: Γιατί έχουν την ίδια (άνοστη) γεύση

Απογοήτευση από τις τούρτες που μας "σερβίρουν" τα ελληνικά ζαχαροπλαστεία

Νωπό Γάλα: Άγνοια κινδύνου των καταναλωτών για μόλυνση από γρίπη των πτηνών

Πολλοί καταναλωτές δεν γνωρίζουν τον κίνδυνο μόλυνσης από γρίπη των πτηνών καταναλώνοντας νωπό γάλα
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα