Μετάβαση στο περιεχόμενο
Τετάρτη, 19 Μαρτίου, 2025
8.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ANUGA 2021: Δυναμική παρουσία της Περιφέρειας Αττικής στην διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών

ΑρχικήΝέαANUGA 2021: Δυναμική παρουσία της Περιφέρειας Αττικής στην διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών
spot_img

cibum team

Με 13 επιχειρήσεις στο περίπτερό της συμμετέχει η Περιφέρεια Αττικής στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων-Ποτών «ANUGA», η οποία πραγματοποιείται, από τις 9 έως τις 13 Οκτωβρίου, στον εκθεσιακό χώρο KOELNMESSE της Κολωνίας.

Η έκθεση από τις κορυφαίες του κλάδου τροφίμων και ποτών, με 100 χρόνια εμπειρίας, διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια. Φέτος συμμετέχουν περισσότεροι από 4.600 εκθέτες από 98 χώρες, γεγονός που καταδεικνύει την παγκόσμια δυναμική της βιομηχανίας τροφίμων στην οικονομία.

- Advertisement -

Η Περιφέρεια Αττικής, με φυσική παρουσία για πρώτη φορά μετά το ξέσπασμα της πανδημίας, δίνει τη δυνατότητα σε 13 επιχειρήσεις της χωρικής αρμοδιότητάς της να προβληθούν αλλά και να ενημερωθούν για τις σύγχρονες τάσεις και καινοτομίες που αφορούν στον κλάδο. Το περίπτερο αποτελεί τμήμα της εθνικής συμμετοχής που επιμελείται η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου ΑΕ (Enterprise Greece).

Με αφορμή τη συμμετοχή στην έκθεση, ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, επισημαίνει: «Επενδύουμε στην εξωστρέφεια της Αττικής, μέσα από την προβολή των τοπικών μας προϊόντων, που αποτελούν ένα από τα ισχυρότερα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα». Ο κ. Πατούλης τονίζει τη συστηματική προσπάθεια που καταβάλλει η Περιφέρεια Αττικής για την προώθηση του θεματικού τουρισμού, υπογραμμίζοντας: «Στόχος μας είναι να ενισχύσουμε το brand name Αττική και να μπει στον τουριστικό χάρτη ο οινικός και γαστρονομικός τουρισμός. Η Αττική διαθέτει σημαντικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, τα οποία χρειάζεται να αναδείξουμε. Με συγκεκριμένες πρωτοβουλίες και δράσεις θα προβάλλουμε, τόσο τα εξαιρετικά προϊόντα της αττικής γης όσο και τις διαδρομές οινοτουρισμού».

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Νέα προειδοποίηση για τη Σοκολάτα Dubai – Καρκινογόνα συστατικά, απομίμηση σοκολάτας και επικίνδυνες χρωστικές

Νέες εργαστηριακές αναλύσεις προϊόντων σοκολάτας Dubai, επιβεβαιώνουν ότι πολλοί παραγωγοί, χρησιμοποιούν επικίνδυνες και κακής ποιότητας πρώτες ύλες και προσπαθούν να παραπλανήσουν τους καταναλωτές

Εντομοφαγία: Οι ξεκαρδιστικές απαντήσεις Ελλήνων καταναλωτών σε έρευνα 4 Πανεπιστημίων

Σύντομα θα δούμε στα ράφια και των ελληνικών σουπερμάρκετ βρώσιμα έντομα ή τρόφιμα που περιέχουν σκόνη εντόμων. Πόσο έτοιμοι είναι όμως οι Έλληνες καταναλωτές; Διαβάστε τις απαντήσεις που έδωσαν, σε έρευνα 4 Ελληνικών Πανεπιστημίων.

Καταγγελία στον ΕΦΕΤ: “Κλειστόν” λόγω… υποστελέχωσης – Ακούστε την αυτοματοποιημένη απάντηση του Φορέα

Αποδεικνύεται για άλλη μία φορά, ότι ο έλεγχος των τροφίμων ως κρατική ευθύνη και η ασφάλεια της υγείας των καταναλωτών, δεν αποτελεί προτεραιότητα των ελληνικών κυβερνήσεων
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα