Τρίτη, 5 Νοεμβρίου, 2024
14.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ανάκληση φυστικοβούτυρου Calvé της Unilever λόγω… καουτσούκ!

ΑρχικήΝέαΑσφάλεια ΤροφίμωνΑνάκληση φυστικοβούτυρου Calvé της Unilever λόγω… καουτσούκ!
spot_img

Δεν αποκλείεται ο κίνδυνος ασφυξίας ή εσωτερικών τραυματισμών

Η πολυεθνική εταιρεία Unilever ανακαλεί το γνωστό φυστικοβούτυρο Calvé Peanut Sauce Mild και Calvé Peanut Sauce Spicy καθώς μέσα στο προϊόν εντοπίστηκαν κομμάτια από… καουτσούκ!

Την ανάκληση αποφάσισε η ίδια η εταιρεία, ενώ σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή πύλη έγκαιρης ειδοποίησης για τα τρόφιμα RASFF, το προϊόν έχει κυκλοφορήσει σε 16 χώρες μεταξύ των οποίων Βέλγιο, Γερμανία, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Ισπανία και Ελβετία.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση ανάκλησης, λόγω τεχνικού σφάλματος στην παραγωγή των Calvé Peanut Sauce Mild και Calvé Peanut Sauce Spicy, είναι πιθανό το προϊόν μπορεί να περιέχει κομμάτια εύκαμπτου καουτσούκ.

Σε περίπτωση κατάποσης ξένου σώματος, δεν μπορεί να αποκλειστεί ο κίνδυνος ασφυξίας ή εσωτερικών τραυματισμών, προειδοποιεί σε σχετική ενημέρωση η αρχή Ασφάλειας Τροφίμων του Λουξεμβούργου.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

7 νεκροί από την μαγιά στο ψωμί – Συνεχιζόμενη μόλυνση της γραμμής παραγωγής

Έκρηξη λιστερίωσης που σχετίζεται με προϊόντα μαγιάς Baker's, στην Ελβετία.

Ενθουσιασμός και χαρά στην τελετή απονομής των βραβείων FEA 2024

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθους κόσμου, ολοκληρώθηκε η τελετή βράβευσης των βραβείων Food Experts’ Awards 2024 στο πλαίσιο της έκθεσης τροφίμων Food&Drink της ΔΕΘ HELEXPO.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο