ΑρχικήΝέαΕκπαίδευσηΔωρεάν webinar του IAFP: Η απάντηση της βιομηχανίας τροφίμων στον covid -...

Δωρεάν webinar του IAFP: Η απάντηση της βιομηχανίας τροφίμων στον covid – Διδάγματα και μελλοντικά σχέδια

1 λεπτά ανάγνωσης

Η διεθνής οργάνωση για την ασφάλεια τροφίμων IAFP (International Association for Food Protection) στις 13 Ιανουαρίου 2022, διοργανώνει δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο σχετικά με την επίδραση της πανδημίας στην βιομηχανία τροφίμων – πως την επηρέασε και πως αυτή πρέπει να δράσει και να αντιδράσει.

- Advertisement -

Η πανδημία COVID-19 έχει επηρεάσει όλους τους τομείς της βιομηχανίας τροφίμων. Κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου, υπήρξε απίστευτη ανθεκτικότητα κατά μήκος της αλυσίδας εφοδιασμού τροφίμων με την εφαρμογή νέων μέτρων ελέγχου των λοιμώξεων και ταχεία μάθηση και προσαρμογή σε αυτό το ταχέως μεταβαλλόμενο τοπίο με στόχο την τελική διασφάλιση ασφαλών προϊόντων στους καταναλωτές και την υγεία και ασφάλεια των εργαζόμενοι στην πρώτη γραμμή τροφίμων. 

Ο στόχος αυτού του διαδικτυακού σεμιναρίου είναι να ακούσει απόψεις από εκπροσώπους των τομέων της παραγωγής κρέατος και πουλερικών, του ελέγχου, του λιανικού εμπορίου, των υπηρεσιών τροφίμων και της εφοδιαστικής αλυσίδας. Οι συμμετέχοντες σε πάνελ θα μοιραστούν βασικά διδάγματα από την απάντηση στην πανδημία COVID-19 σε αυτούς τους διαφορετικούς τομείς. Επιπλέον, θα μοιραστούν μελλοντικά σχέδια για την προστασία αυτών των τομέων από διακοπές στην αλυσίδα εφοδιασμού (ελαχιστοποίηση του κλεισίματος παραγωγής κ.λπ.)

- Advertisement -

Εισηγητές

Betsy Booren, παρουσιάστριαConsumer Brand Association, Η.Π.Α

- Advertisement -

Kaci FooteΠιστοποίηση & Έλεγχος Υπηρεσιών Δικτύου Ασφάλειας Τροφίμων, Η.Π.Α

Σον ΛέιτονCargill, ΗΠΑ

Στίβεν ΛυώνChick-fil-A, Inc, Η.Π.Α

Κέιτι ΜέρτσισονGeorgia Association for Food Protection, Η.Π.Α

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε ΕΔΩ

- Advertisement -

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Σχεδόν 60 χώρες και η Ελλάδα, εμπλέκονται στο σκάνδαλο μεγάλης βιομηχανίας κρέατος – 176 follow-ups στο RASFF και συνεχείς ανακλήσεις

Η ευρωπαϊκή έρευνα επεκτείνεται με διαρκή updates, νέες χώρες, νέα προϊόντα και επίσημες ανακλήσεις λόγω άγνωστης μικροβιολογικής κατάστασης.

Επικίνδυνες χημικές ουσίες σε κουτιά πίτσας – Νέα ειδοποίηση RASFF για δυνητικό κίνδυνο

Νέα ειδοποίηση RASFF για δισφαινόλη S σε κουτιά πίτσας από την Ιταλία. Τι έδειξαν οι αναλύσεις και τι αναφέρει η επιστημονική βιβλιογραφία.

Σε ποια χώρα και γιατί οι άντρες δεν τρώνε γλυκά; Η πρωτοφανής εξήγηση που δίνει νέα μελέτη

Νέα επιστημονική μελέτη, δείχνει ότι κοινωνικά στερεότυπα γύρω από την αρρενωπότητα επηρεάζουν τις επιλογές πολλών ανδρών, οδηγώντας τους να αποφεύγουν τα γλυκά.