Κυριακή, 13 Απριλίου, 2025
16.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ειδοποίηση RASFF: Listeria σε vegan τυρί από τη Γαλλία

ΑρχικήΝέαΑσφάλεια ΤροφίμωνΕιδοποίηση RASFF: Listeria σε vegan τυρί από τη Γαλλία
spot_img

Πρόκειται για υποκατάστατο τυριού camembert/brie στο οποίο εντοπίστηκε Listeria Monocytogenes

Σοβαρός χαρακτηρίζεται από το Ευρωπαϊκό σύστημα ειδοποίησης RASFF o κίνδυνος από την κατανάλωση του τυριού Joséphine παραγωγής Γαλλίας. Πρόκειται για υποκατάστατο τυριού camembert/brie. Σύμφωνα με την ανακοίνωση οι εταιρείες Udea (Διανομέας από Ολλανδία)και ο Jay & Joy (παραγωγός Γαλλίας) ανακαλούν αμέσως το Vegan τυρί Joséphine εναλλακτική του brie. Υπάρχει υποψία για την παρουσία Listeria Monocytogenes και ως εκ τούτου το προϊόν αποσύρεται από την αγορά. Οι εταιρείες καλούν τους καταναλωτές να μην το αγοράζουν και εάν το έχουν στο σπίτι τους να μην το καταναλώσουν.

- Advertisement -

Το προϊόν έχει διανεμηθεί σε Βέλγιο, Αυστρία, Γερμανία, και Ιρλανδία μέσω Ολλανδικού εμπόρου χοντρικής.

Αυτή η προειδοποίηση ασφαλείας ισχύει για το ακόλουθο προϊόν:
Προϊόν: oséphine εναλλακτική του brie
Μάρκα: Jay & Joy
Αριθμός παραγγελίας Udea: 33782
Barcode: 3760253220118 Ημερομηνία λήξης
: 07-08-2022

Αυτή η προειδοποίηση ισχύει μόνο για προϊόντα με συγκεκριμένη ημερομηνία λήξης. 

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Εκτεθήκαμε διεθνώς: Ελληνικό σκεύος ευθύνεται για δηλητηρίαση Γάλλου από μόλυβδο

Η Γαλλία ενημέρωσε το Ευρωπαϊκό RASFF για σοβαρό κίνδυνο από ελληνικό σκεύος

Ποια είναι η καλύτερη μαρινάδα για το κρέας σας – Τι αποκαλύπτει η επιστήμη για το μαρινάρισμα του κρέατος με οξέα

Μια σειρά πειραμάτων καταρρίπτει μύθους και επιβεβαιώνει ότι η επιλογή του σωστού οξέος μπορεί να κάνει τη διαφορά στην υφή, τη γεύση και τη ζουμερότητα του κρέατος.

Το φθηνό ψάρι στο “στόχαστρο” Οργανώσεων – Γιατί και ποιοι εξέδωσαν οδηγία να μην το τρώμε – Αντιδρά η ευρωπαϊκή Αλιεία

Η αλιευτική βιομηχανία της ΕΕ καταγγέλλει τη συμβουλή των ΜΚΟ προς τους καταναλωτές να σταματήσουν να αγοράζουν το ψάρι που αλιεύει ο στόλος της ΕΕ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα