ΑρχικήΝέαΑσφάλεια ΤροφίμωνΚρήτη: Της πούλησαν κοτόπουλο με σκουλήκια!

Κρήτη: Της πούλησαν κοτόπουλο με σκουλήκια!

1 λεπτά ανάγνωσης

Σοκ για γυναίκα στο Ηράκλειο που δηλώνει ότι δεν θέλει να ξαναφάει κρέας!

Σε κατάσταση σοκ είναι μία νεαρή Ηρακλειώτισσα η οποία αγόρασε κοτόπουλο για να ταΐσει την οικογένεια της από γνωστό κρεοπωλείο του Ηρακλείου, το οποίο ήταν γεμάτο… σκουλήκια.

- Advertisement -

Η γυναίκα πήγε το πρωί της Πέμπτης σε γνωστό κρεοπωλείο της περιοχής της και ζήτησε από τον υπάλληλο να της δώσει ένα ολόκληρο κοτόπουλο για να το βάλει στο φούρνο.

Όταν πήγε στο σπίτι, άνοιξε τη σακούλα και όταν ξεκίνησε να καθαρίζει το κρέας αντίκρισε ένα αηδιαστικό θέαμα. Ήταν γεμάτο τροφές και σκουλήκια.

- Advertisement -

Η γυναίκα όπως καταγγέλλει στο cretapost, υπέστη σοκ από το θέαμα που αντίκρισε και επέστρεψε στο κατάστημα για να τους δείξει το κρέας που της πούλησαν.

Οι υπάλληλοι της ζήτησαν συγνώμη και της είπαν ότι θα της δώσουν… άλλο!

Η ίδια δηλώνει στο cretapost, ότι δεν μπορεί να συνέλθει ενώ ισχυρίζεται ότι δεν θέλει να ξαναφάει κρέας.

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

«Μην το τρώτε»: Οι αρχές τεσσάρων χωρών καλούν τους καταναλωτές να αποφεύγουν αυτό το τρόφιμο λόγω καρκινογόνου αρσενικού

Διεθνείς αρχές προειδοποιούν για την παρουσία υψηλών επιπέδων ανόργανου αρσενικού, σε τρόφιμο που διατίθεται και στην ευρωπαϊκή αγορά.

Μπιμπερό: Νέα πρότυπα ασφαλείας για τα πλαστικά που χρησιμοποιούν τα βρέφη

Η αναθεώρηση των κανόνων για τα βρεφικά προϊόντα φέρνει στο επίκεντρο τις χημικές ουσίες που μπορεί να μεταναστεύσουν από τα πλαστικά υλικά και τις απαιτήσεις για αυστηρότερους ελέγχους

Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο το Nutri-Score – Υπό εξέταση η συμβατότητά του με το ενωσιακό δίκαιο

Δύο προδικαστικά ερωτήματα θα καθορίσουν το μέλλον του Nutri-Score στην Ευρωπαϊκή Ένωση.