Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
18 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

TÜV AUSTRIA Academy: Εκπαιδευτικό πρόγραμμα ESG – Άμυνα Τροφίμων – Εσωτερικές Επιθεωρήσεις

ΑρχικήΝέαΕκπαίδευσηTÜV AUSTRIA Academy: Εκπαιδευτικό πρόγραμμα ESG - Άμυνα Τροφίμων - Εσωτερικές Επιθεωρήσεις
spot_img

Τρία σημαντικά εργαλεία Διοίκησης για την επόμενη μέρα στο χώρο των τροφίμων.

Η TÜV AUSTRIA Academy σε συνεργασία με την AIPHORIΑ διοργανώνει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «ESG, Άμυνα Τροφίμων & Εσωτερικές Επιθεωρήσεις: Τρία σημαντικά εργαλεία Διοίκησης για την επόμενη μέρα στο χώρο των τροφίμων».

Έχοντας ως γνώμονα την ευαισθητοποίηση των εταιριών του κλάδου των τροφίμων σχετικά με τη σημασία της διαφάνειας και της βελτιωμένης επίδοσης στα ESG κριτήρια και δείκτες, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα αποτελείται από τις ακόλουθες θεματικές ενότητες:

☑️   ESG στον Κλάδο των Τροφίμων (Εισηγητής: Γιώργος Ηλιόπουλος)

☑️   Food Defense and Drill Planning (Εισηγητής: Νικόλαος Γκιώνης)

☑️   Internal Audit Process Flow / Internal Audit Programme Based on Risk Assesment (Εισηγητής: Νικόλαος Γκιώνης)

07/06/2022⌚ 10:00-15:00

Η παρακολούθηση γίνεται με τη μορφή σύγχρονης τηλεκπαίδευσης, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε το πρόγραμμα απ’ όπου και αν βρίσκεστε.

Δείτε τις πληροφορίες του προγράμματος ➡️ https://bit.ly/3q3d3ql

ℹ️ Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 210 5220920 – Αθήνα, 2310 941100 – Θεσσαλονίκη, 2810 244150 – Ηράκλειο και 22510 40504-5 – Μυτιλήνη

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Καρκινογόνες ουσίες σε λαδόκολλα ψησίματος – Ευρήματα νέας μελέτης

Επιβραδυντικά φλόγας και καρκινογόνες ουσίες πάνω από τα ρυθμιστικά όρια σε ορισμένα «οικολογικά» χαρτιά ψησίματος.

Φυτοφάρμακα σε τρόφιμα: Δημοσιεύτηκε η έκθεση της EFSA για το 2022

Συστάσεις στους διαχειριστές κινδύνου για την αύξηση της αποτελεσματικότητας των ευρωπαϊκών συστημάτων ελέγχου.

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ραβέντι σε συνταγές – Σοβαρός κίνδυνος

Το υπουργείο τροφίμων, γεωργίας και αλιείας της Δανίας προειδοποιεί: Μη τρώτε τα φύλλα από ραβέντι.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα