Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2023
24.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Αθήνα: Νέος ανοιχτός δημόσιος διεθνής διαγωνισμός για τη δημιουργία Κέντρου Καινοτομίας

ΑρχικήΝέαΑθήνα: Νέος ανοιχτός δημόσιος διεθνής διαγωνισμός για τη δημιουργία Κέντρου Καινοτομίας
spot_img

Νέο ανοικτό δημόσιο διεθνή διαγωνισμό για τη δημιουργία του Κέντρου Καινοτομίας στην Αθήνα προκήρυξε η Γενική Γραμματεία Έρευνας και Καινοτομίας (ΓΓΕΚ) του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Η προσφορά πρέπει να υποβληθεί  μέχρι την 17η Μαΐου 2023 και ώρα 13:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδος) και η καταβολή της Δημόσιας Χρηματοδοτικής Συμβολής, είναι μέγιστου ύψους προϋπολογισμού 18.750.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την προκήρυξη, η οποία έχει αναρτηθεί στην ηλεκτρονική σελίδα της ΓΓΕΚ, ο διαγωνισμός αφορά στην επιλογή ιδιωτικού φορέα σύμπραξης για την εκτέλεση του έργου «Δημιουργία Κέντρου Καινοτομίας στην Αθήνα με Σ.Δ.Ι.Τ.», σύμφωνα με τον ν. 4413/2016 (Α’ 148) και τον ν. 3389/2005 (Α’ 232), και προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους οικονομικούς φορείς να υποβάλουν προσφορά.

Υπενθυμίζεται ότι η υπαγωγή της σύμπραξης στις διατάξεις του ν. 3389/2005 έχει εγκριθεί με απόφαση της Διυπουργικής Επιτροπής Συμπράξεων Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα που ενσωματώνεται στα Πρακτικά Συνεδρίασης με αρ. 51/03.04.2020 (ΑΔΑ: Ψ0Σ946ΜΤΛΡ-ΔΥΗ), όπως έχει τροποποιηθεί αρχικώς δυνάμει του με αρ. 68/18.04.2022 πρακτικού συνεδρίασης (ΑΔΑ: Ψ6ΦΔ46ΜΤΛΡ-5Τ3), εν συνεχεία δυνάμει του με αρ. 84/20.12.2022  πρακτικού συνεδρίασης (ΑΔΑ: ΨΡΞΤ46ΜΤΛΡ-2Ν9) και εν συνεχεία δυνάμει του με αρ. 93/07.04.2023 πρακτικού συνεδρίασης (ΑΔΑ:Ψ0ΚΗ46ΜΤΛΡ-ΣΙΧ)  σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 3 του ν. 3389/2005.

AΠΕ

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

spot_img

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

EFSA – Φέτα: Πράσινο φως για το ένζυμο λιπάση τριακυλογλυκερόλης στην παραγωγή φέτας και άλλων τυριών

Ο ομάδα της EFSA κατέληξε στο συμπέρασμα πως δεν προκαλεί ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια.

Παρειδωλία: Βλέπετε κι εσείς πρόσωπα στον καφέ ή στο καμένο τοστ; Δεν είστε οι μόνοι!

Πως το φαινόμενο της παρειδωλίας, βοήθησε στην επιβίωση των προγόνων μας.

ΕΕ – Πρόσθετα: Εγκρίθηκε το ξίδι ως ρυθμιστής οξύτητας – Και το όνομα αυτού Ε 267

Για πρώτη φορά το ξίδι στον ενωσιακό κατάλογο προσθέτων τροφίμων.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα