Τρίτη, 9 Αυγούστου, 2022
28.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Αύξηση της τιμής στην ποικιλία Μοσχάτο αποφάσισε o Οινοποιητικός ΣυνεταιρισμόςΤυρνάβου

ΑρχικήΝέαΑύξηση της τιμής στην ποικιλία Μοσχάτο αποφάσισε o Οινοποιητικός ΣυνεταιρισμόςΤυρνάβου
spot_img

cibum team

Αύξηση της τιμής της ποικιλίας Μοσχάτο, από 0,37 σε 0,40 ευρώ, αποφάσισε ο Αγροτικός Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Τυρνάβου στη γενική συνέλευση των μελών, που έγινε πριν από μερικές ημέρες.

Οι υπόλοιπες τιμές παραμένουν στα ίδια επίπεδα με πέρυσι, με πιο ακριβή να παραμένει η ποικιλία Σοβινιόν στα 0,58 ευρώ.

Αναλυτικά οι τιμές σταφυλιών παραγωγής 2021 του ΑΟΣ Τυρνάβου:

ΤΙΜΕΣ ΣΤΑΦΥΛΙΩΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ 2021

Ρ Ο Δ Ι Τ Η Σ –  ΓΚΡΕΝΑΖ – ΛΗΜΝΙΩΝΑ – GRENACHE   BLANC B

 Μ Α Κ Α Μ Π Ε Ο – Ν Τ Ε Μ Π Ι Ν Α – U G N I  B L A N C – ΣΑΒΒΑΤΙΑΝΟ

ΒΑΘΜΟΣ

ΤΙΜΗ ΕΥΡΩ

11

0,33

10,5

0,30

10

0,27

ΣΑΒΙΝΙΟΝ

 

ΒΑΘΜΟΣ

ΤΙΜΗ ΕΥΡΩ

12

0,58

11

0,53

10

0,48

ΜΑΛΑΓΟΥΖΙΑ – ΑΣΥΡΤΙΚΟ

 

ΒΑΘΜΟΣ

ΤΙΜΗ ΕΥΡΩ

11

0,40

10,5

0,35

10

0,30

ΚΑΠΕΡΝΕ – ΣΑΡΤΟΝΕ

 

ΒΑΘΜΟΣ

ΤΙΜΗ ΕΥΡΩ

12

0,45

11

0,40

10

0,35

ΓΚΡΑΝ ΝΟΥΑΡ – ΑΛΙΚΑΝΤΕ

 

ΒΑΘΜΟΣ

ΤΙΜΗ ΕΥΡΩ

11

0,36

10,5

0,33

10

0,30

MERLOT – ΣΙΡΑΧ

 

ΒΑΘΜΟΣ

ΤΙΜΗ ΕΥΡΩ

13

0,45 

12

0,40

11

0,35

 ΜΠΑΝΤΙΚΙ – ΞΥΝΟΜΑΥΡΟ

 

ΒΑΘΜΟΣ

ΤΙΜΗ ΕΥΡΩ

11

0,37

10,5

0,34

10

0,31

ΜΟΣΧΑΤΟ

 

ΒΑΘΜΟΣ

 

11

0,40

10,5

0,37

10

0,34

 

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img

Must read

Υδροξυτυροσόλη ως πρόσθετο: Οι Έλληνες, πρωταθλητές στην πρόσληψη φαινολών μέσω της επιτραπέζιας ελιάς

Επιστημονική έρευνα Ισπανών για την πρόσληψη υδροξυτυροσόλης που υπάρχει σε ελιές, ελαιόλαδο και κρασί. στον Ευρωπαϊκό πληθυσμό - Οι δυνατότητες χρήσης της ως πρόσθετο τροφίμων

ChitoFOODS: Ελληνική καινοτομία για νέες εφαρμογές τροφίμων

Το ChitoFOODS είναι ένα πρωτοποριακό ερευνητικό έργο από Έλληνες επιστήμονες, που ασχολείται με νανοσωματίδια και μεμβράνες με βάση τη χιτοζάνη, με εκχυλίσματα παραπροϊόντων αγροδιατροφής για νέες εφαρμογές τροφίμων.

Εφαρμογή smartphone ελέγχει τα τρόφιμα για χημικές ουσίες που προκαλούν καρκίνο

Δείτε πόσα νιτρώδη άλατα περιέχουν τα τρόφιμά σας με... μια φωτογραφία
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα