Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου, 2022
16.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Αύξηση της τιμής στην ποικιλία Μοσχάτο αποφάσισε o Οινοποιητικός ΣυνεταιρισμόςΤυρνάβου

ΑρχικήΝέαΑύξηση της τιμής στην ποικιλία Μοσχάτο αποφάσισε o Οινοποιητικός ΣυνεταιρισμόςΤυρνάβου
spot_img

cibum team

Αύξηση της τιμής της ποικιλίας Μοσχάτο, από 0,37 σε 0,40 ευρώ, αποφάσισε ο Αγροτικός Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Τυρνάβου στη γενική συνέλευση των μελών, που έγινε πριν από μερικές ημέρες.

Οι υπόλοιπες τιμές παραμένουν στα ίδια επίπεδα με πέρυσι, με πιο ακριβή να παραμένει η ποικιλία Σοβινιόν στα 0,58 ευρώ.

Αναλυτικά οι τιμές σταφυλιών παραγωγής 2021 του ΑΟΣ Τυρνάβου:

ΤΙΜΕΣ ΣΤΑΦΥΛΙΩΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ 2021

Ρ Ο Δ Ι Τ Η Σ –  ΓΚΡΕΝΑΖ – ΛΗΜΝΙΩΝΑ – GRENACHE   BLANC B

 Μ Α Κ Α Μ Π Ε Ο – Ν Τ Ε Μ Π Ι Ν Α – U G N I  B L A N C – ΣΑΒΒΑΤΙΑΝΟ

ΒΑΘΜΟΣ

ΤΙΜΗ ΕΥΡΩ

11

0,33

10,5

0,30

10

0,27

ΣΑΒΙΝΙΟΝ

 

ΒΑΘΜΟΣ

ΤΙΜΗ ΕΥΡΩ

12

0,58

11

0,53

10

0,48

ΜΑΛΑΓΟΥΖΙΑ – ΑΣΥΡΤΙΚΟ

 

ΒΑΘΜΟΣ

ΤΙΜΗ ΕΥΡΩ

11

0,40

10,5

0,35

10

0,30

ΚΑΠΕΡΝΕ – ΣΑΡΤΟΝΕ

 

ΒΑΘΜΟΣ

ΤΙΜΗ ΕΥΡΩ

12

0,45

11

0,40

10

0,35

ΓΚΡΑΝ ΝΟΥΑΡ – ΑΛΙΚΑΝΤΕ

 

ΒΑΘΜΟΣ

ΤΙΜΗ ΕΥΡΩ

11

0,36

10,5

0,33

10

0,30

MERLOT – ΣΙΡΑΧ

 

ΒΑΘΜΟΣ

ΤΙΜΗ ΕΥΡΩ

13

0,45 

12

0,40

11

0,35

 ΜΠΑΝΤΙΚΙ – ΞΥΝΟΜΑΥΡΟ

 

ΒΑΘΜΟΣ

ΤΙΜΗ ΕΥΡΩ

11

0,37

10,5

0,34

10

0,31

ΜΟΣΧΑΤΟ

 

ΒΑΘΜΟΣ

 

11

0,40

10,5

0,37

10

0,34

 

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

GFSI: Τρίμηνη αποβολή του IFS – Ποιες οι συνέπειες σε επιχειρήσεις και αγορά

Η ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής του GFSI μιλά για θέματα ακεραιότητας, εμπιστοσύνης και εμπιστευτικότητας.

Η EE θέτει ανώτατα όρια για τις χημικές ουσίες PFAS στα τρόφιμα: Ο Κανονισμός 2022/2388

Ανώτατα όρια για την παρουσία PFOS, PFOA, PFNA και PFHxS  στα τρόφιμα καθόρισε η ΕΕ με τον κανονισμό 2022/2388 της 7ης Δεκεμβρίου προκειμένου να εξασφαλιστεί υψηλό επίπεδο προστασίας της ανθρώπινης υγείας.

Γεωπονικό Αθήνας: Τροποποίηση στις συνθήκες παραγωγής στραγγιστού γιαουρτιού για να μειωθεί το υποπροϊόν ορού γάλακτος

Πρωτοποριακή μελέτη του γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών για την μείωση του υποπροϊόντος όξινου ορού γάλακτος και την αύξηση της απόδοσης του στραγγιστού γιαουρτιού.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα