Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
29.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Αύξηση της τιμής στην ποικιλία Μοσχάτο αποφάσισε o Οινοποιητικός ΣυνεταιρισμόςΤυρνάβου

ΑρχικήΝέαΑύξηση της τιμής στην ποικιλία Μοσχάτο αποφάσισε o Οινοποιητικός ΣυνεταιρισμόςΤυρνάβου
spot_img

cibum team

Αύξηση της τιμής της ποικιλίας Μοσχάτο, από 0,37 σε 0,40 ευρώ, αποφάσισε ο Αγροτικός Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Τυρνάβου στη γενική συνέλευση των μελών, που έγινε πριν από μερικές ημέρες.

Οι υπόλοιπες τιμές παραμένουν στα ίδια επίπεδα με πέρυσι, με πιο ακριβή να παραμένει η ποικιλία Σοβινιόν στα 0,58 ευρώ.

Αναλυτικά οι τιμές σταφυλιών παραγωγής 2021 του ΑΟΣ Τυρνάβου:

ΤΙΜΕΣ ΣΤΑΦΥΛΙΩΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ 2021

Ρ Ο Δ Ι Τ Η Σ –  ΓΚΡΕΝΑΖ – ΛΗΜΝΙΩΝΑ – GRENACHE   BLANC B

 Μ Α Κ Α Μ Π Ε Ο – Ν Τ Ε Μ Π Ι Ν Α – U G N I  B L A N C – ΣΑΒΒΑΤΙΑΝΟ

ΒΑΘΜΟΣ

ΤΙΜΗ ΕΥΡΩ

11

0,33

10,5

0,30

10

0,27

ΣΑΒΙΝΙΟΝ

 

ΒΑΘΜΟΣ

ΤΙΜΗ ΕΥΡΩ

12

0,58

11

0,53

10

0,48

ΜΑΛΑΓΟΥΖΙΑ – ΑΣΥΡΤΙΚΟ

 

ΒΑΘΜΟΣ

ΤΙΜΗ ΕΥΡΩ

11

0,40

10,5

0,35

10

0,30

ΚΑΠΕΡΝΕ – ΣΑΡΤΟΝΕ

 

ΒΑΘΜΟΣ

ΤΙΜΗ ΕΥΡΩ

12

0,45

11

0,40

10

0,35

ΓΚΡΑΝ ΝΟΥΑΡ – ΑΛΙΚΑΝΤΕ

 

ΒΑΘΜΟΣ

ΤΙΜΗ ΕΥΡΩ

11

0,36

10,5

0,33

10

0,30

MERLOT – ΣΙΡΑΧ

 

ΒΑΘΜΟΣ

ΤΙΜΗ ΕΥΡΩ

13

0,45 

12

0,40

11

0,35

 ΜΠΑΝΤΙΚΙ – ΞΥΝΟΜΑΥΡΟ

 

ΒΑΘΜΟΣ

ΤΙΜΗ ΕΥΡΩ

11

0,37

10,5

0,34

10

0,31

ΜΟΣΧΑΤΟ

 

ΒΑΘΜΟΣ

 

11

0,40

10,5

0,37

10

0,34

 

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Απάτη με τα εμφιαλωμένα νερά: Έκθεση της ΕΕ αποκαλύπτει την αιτία

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έδωσε στη δημοσιότητα την έκθεση για τις αιτίες που επιτρέπουν να διατίθενται στην αγορά μη συμμορφούμενα και δυνητικά δόλια προϊόντα.

Ελλάδα: 4 στα 10 τυροκομεία στη Θεσσαλία και τα Γρεβενά δεν παστεριώνουν σωστά το γάλα! Τι αποκάλυψαν έλεγχοι του ΕΦΕΤ

\Σχεδόν τέσσερις στα δέκα εγκαταστάσεις μεταποίησης γάλακτος δεν παστεριώνουν σωστά το γάλα όπως διαπιστώθηκε μετά από ελέγχους του ΕΦΕΤ σε Γρεβενά και Θεσσαλία.

Τροφική δηλητηρίαση από παγωτό

Πως θα καταλάβετε ότι το παγωτό σας έχει χαλάσει.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα