ΑρχικήΝέαΔελτία ΤύπουΓρηγόρης: Silver Sponsor στον 11ο Διεθνή TUI Μαραθώνιο  Ρόδου - Στηρίζοντας τον...

Γρηγόρης: Silver Sponsor στον 11ο Διεθνή TUI Μαραθώνιο  Ρόδου – Στηρίζοντας τον αθλητισμό και την τοπική κοινωνία

2 λεπτά ανάγνωσης

Δυναμική παρουσία με παροχές σε δρομείς και δράσεις σε όλο το νησί, με επίκεντρο τη διοργάνωση που συγκέντρωσε 5.000 συμμετέχοντες από 65 χώρες

Ο Γρηγόρης έδωσε δυναμικά το παρόν ως Silver Sponsor στον 11ο Διεθνή TUI Μαραθώνιο Ρόδου 2026, μία από τις σημαντικότερες αθλητικές διοργανώσεις της χώρας. Ο Μαραθώνιος πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Απριλίου, με συμμετέχοντες και επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, επιβεβαιώνοντας τη στήριξη του Γρηγόρη στην τοπική κοινωνία.

- Advertisement -

Ο Γρηγόρης, ως Silver Sponsor,  χάρισε μοναδικές στιγμές φιλοξενίας σε περισσότερους από 5.000 δρομείς από 65 χώρες,  σε κάθε στάδιο της διοργάνωσης. Την παραμονή του Μαραθωνίου, προσέφερε το Breakfast Run, ένα ξεχωριστό πρωινό για τους συμμετέχοντες  που είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν μέρος της διαδρομής, να προθερμανθούν και να μπουν στο κλίμα του αγώνα πριν από τη μεγάλη ημέρα. Την ημέρα του Μαραθωνίου, ο Γρηγόρης  υποδέχθηκε  τους δρομείς στον τερματισμό τους με δροσιστικές λεμονάδες και lunch boxes, με αλμυρές και γλυκές γεύσεις, συμβάλλοντας στην απαραίτητη αναπλήρωση ενέργειας μετά την εξαιρετική τους προσπάθεια.

Ταυτόχρονα, τα 10 καταστήματα Γρηγόρης στη Ρόδο συμμετείχαν στη δράση, προσφέροντας ειδικές εκπτώσεις σε καφέδες και ροφήματα για αθλητές, εθελοντές και διοργανωτές. Με δυναμική παρουσία σε όλο το νησί, συνέβαλαν στη γιορτινή ατμόσφαιρα της διοργάνωσης, ενισχύοντας μία πρωτοβουλία που αναδεικνύει τη Ρόδο ως κορυφαίο προορισμό αθλητισμού και φιλοξενίας.

- Advertisement -

Ξεχωριστή στιγμή της φετινής διοργάνωσης αποτέλεσε και η συμμετοχή της πρωταθλήτριας Ράνια Ρεμπούλη, με τον Γρηγόρη να βρίσκεται στο πλευρό της ως χορηγός. Η αθλήτρια κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία της, προσθέτοντας μία σημαντική Ελληνική διάκριση στον φετινό Μαραθώνιο.

Μέσα από πρωτοβουλίες που προάγουν τον αθλητισμό, τη συμμετοχή και τη συλλογικότητα, ο Γρηγόρης συνεχίζει να επενδύει ουσιαστικά στις τοπικές κοινωνίες και να στηρίζει δράσεις που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά.

- Advertisement -

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Η Φλόριντα μηνύει την OpenAI για πρόκληση βλάβης στους χρήστες – Πώς συνδέεται με τη βιομηχανία τροφίμων (Ολόκληρη η αγωγή)

Η υπόθεση ανοίγει νέο κεφάλαιο στη νομική ευθύνη των συστημάτων AI, με πιθανές επιπτώσεις σε μάρκετινγκ, συμμόρφωση και χρήση αλγορίθμων σε όλη την εφοδιαστική αλυσίδα τροφίμων.

Ο Τάσος συστήνεται: Ο επιστήμονας τροφίμων που φέρνει την ασφάλεια στην κουζίνα μας

Γνωρίστε τον Τάσο τον Καρδιτσιώτη «Scientist» της διπλανής πόρτας που έκανε την Ασφάλεια Τροφίμων… κάρμα!