Δευτέρα, 14 Απριλίου, 2025
16.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος στο AI Hackathon 2025: Χορηγός για την ενίσχυση της καινοτομίας στο λιανικό εμπόριο

ΑρχικήΝέαΔελτία ΤύπουΗ ΑΒ Βασιλόπουλος στο AI Hackathon 2025: Χορηγός για την ενίσχυση της καινοτομίας στο λιανικό εμπόριο
spot_img

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ανάπτυξη εξατομικευμένων λύσεων μέσα από ένα πρωτότυπο challenge της ΑΒ H ΑΒ Βασιλόπουλος, επενδύοντας στην αναζήτηση νέων ταλέντων στον τομέα του DigiTech, συμμετείχε ως Bronze Tier χορηγός στο AI Hackathon 2025, που διοργανώθηκε από το Κέντρο Επιχειρηματικότητας & Καινοτομίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Η τριήμερη εκδήλωση αποτέλεσε πόλο έλξης για ταλαντούχους νέους με πάθος για την τεχνολογία και την καινοτομία.

- Advertisement -

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η ΑΒ Βασιλόπουλος παρουσίασε ένα πρωτότυπο challenge, στο οποίο προσκάλεσε τους συμμετέχοντες να αναπτύξουν ένα σύστημα έξυπνης παραγγελίας προϊόντων, βασισμένο στην τεχνητή νοημοσύνη, το οποίο θα είναι ικανό να προβλέπει τις ανάγκες των πελατών και να προτείνει εξατομικευμένες παραγγελίες, ανανεώνοντας τα αποθέματά τους. Η συγκεκριμένη λύση έλαβε υπόψη τις συνήθειες αγορών των πελατών, τη συχνότητα χρήσης των προϊόντων, το μέγεθος του νοικοκυριού και άλλες παραμέτρους, συμπεριλαμβανομένων των διατροφικών προτιμήσεων.

Αξιοποιώντας τεχνολογίες αιχμής, όπως είναι η τεχνητή νοημοσύνη, η ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρει μια ολοκληρωμένη και εξατομικευμένη εμπειρία αγορών, τόσο μέσω των φυσικών καταστημάτων της όσο και μέσω του ψηφιακού δικτύου της. Από την αναβάθμιση της εφοδιαστικής αλυσίδας και την υιοθέτηση «έξυπνων» λύσεων στις παραγγελίες, μέχρι την ανάπτυξη του AB Eshop, η εταιρεία ενσωματώνει καινοτόμες προσεγγίσεις που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών. Μέσα από τη συνεργασία με την ακαδημαϊκή κοινότητα και την υποστήριξη νεοφυών ιδεών, η ΑΒ Βασιλόπουλος επιταχύνει την ψηφιακή της μετάβαση, συμβάλλοντας σε ένα βιώσιμο και τεχνολογικά προηγμένο μέλλον στο λιανεμπόριο.

Το ΑΙ Hackathon προωθεί τη δημιουργικότητα και ενισχύει την ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων τεχνητής νοημοσύνης που απαντούν στις προκλήσεις της εποχής μας. Συμμετέχοντες από διάφορους κλάδους – τεχνολογία, υγεία, περιβάλλον, εκπαίδευση – συνεργάζονται για να προτείνουν πρωτότυπες ιδέες που μπορούν να μεταμορφώσουν την καθημερινότητα, εστιάζοντας σε συγκεκριμένες προκλήσεις (challenge).

Σχετικά με την ΑΒ Βασιλόπουλος

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος έχουμε επάξια κατακτήσει μια θέση στο τραπέζι κάθε ελληνικού νοικοκυριού, μέσα από την αδιαπραγμάτευτη ποιότητά μας, τη μοναδική μας εξυπηρέτηση και την ξεχωριστή ποικιλία μας. Με οδηγό το σκοπό μας να

δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κάνουμε τη διαφορά στις ζωές των ανθρώπων, είμαστε πάντα δίπλα στους 2,2 εκατομμύρια πελάτες μας με θάρρος, ακεραιότητα, ομαδικότητα, φροντίδα και χιούμορ. Πάντα δίπλα σε κάθε γειτονιά της Ελλάδας, εκεί όπου χτυπάει η καρδιά μας μέσα από το δίκτυό μας που ανέρχεται περίπου στα 600 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Εκεί όπου οι άνθρωποί μας γίνονται οι δικοί σας άνθρωποι, έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν με χαρά και μεράκι και να προσφέρουν μια μοναδική αγοραστική εμπειρία σε όλους και σε καθέναν ξεχωριστά.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Λιναρόσπορος: Απαγορευτικός για τα παιδιά λένε επιστήμονες

Γιατί ο λιναρόσπορος που είναι τόσο ωφέλιμος, δεν πρέπει να καταναλώνεται από μωρά και μικρά παιδιά, ούτε ως πασπάλισμα σε άλλα τρόφιμα

Εκτεθήκαμε διεθνώς: Ελληνικό σκεύος ευθύνεται για δηλητηρίαση Γάλλου από μόλυβδο

Η Γαλλία ενημέρωσε το Ευρωπαϊκό RASFF για σοβαρό κίνδυνο από ελληνικό σκεύος

Ποια είναι η καλύτερη μαρινάδα για το κρέας σας – Τι αποκαλύπτει η επιστήμη για το μαρινάρισμα του κρέατος με οξέα

Μια σειρά πειραμάτων καταρρίπτει μύθους και επιβεβαιώνει ότι η επιλογή του σωστού οξέος μπορεί να κάνει τη διαφορά στην υφή, τη γεύση και τη ζουμερότητα του κρέατος.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα