ΑρχικήΝέαΔελτία ΤύπουΗ Δίρφυς ενισχύει τον γυναικείο αθλητισμό στηρίζοντας τον Α.Ο.Ν.Ν.Ε. ΑΜΑΖΟΝΕΣ

Η Δίρφυς ενισχύει τον γυναικείο αθλητισμό στηρίζοντας τον Α.Ο.Ν.Ν.Ε. ΑΜΑΖΟΝΕΣ

2 λεπτά ανάγνωσης

Χορηγία σε έναν από τους πιο ιστορικούς συλλόγους γυναικείου αθλητισμού στα Βόρεια Προάστια

Η Δίρφυς στηρίζει έμπρακτα τον γυναικείο αθλητισμό, μέσα από χορηγία εμφιαλωμένου νερού στον Αθλητικό Σύλλογο Α.Ο.Ν.Ν.Ε. ΑΜΑΖΟΝΕΣ, καλύπτοντας τις ανάγκες των αθλητριών κατά τη διάρκεια των προπονήσεων και των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.

- Advertisement -

Ο Α.Ο.Ν.Ν.Ε. ΑΜΑΖΟΝΕΣ αποτελεί έναν από τους πιο ιστορικούς συλλόγους γυναικείου βόλεϊ στην Ελλάδα και μία από τις σημαντικότερες ομάδες των Βορείων Προαστίων της Αθήνας. Με παρουσία 49 ετών στον χώρο του αθλητισμού και συνεχή συμμετοχή σε υψηλό επίπεδο, η ομάδα συνεχίζει την πορεία της με στόχο τη διάκριση και τον πρωταθλητισμό.

Μέσα από αυτή τη συνεργασία, η Δίρφυς βρίσκεται δίπλα στις αθλήτριες, ενισχύοντας την προσπάθεια και την αφοσίωσή τους στον αθλητισμό. Παράλληλα, παραμένει σταθερά προσηλωμένη στις αξίες της ποιότητας, της συνέπειας και της υποστήριξης πρωτοβουλιών που προάγουν την ευεξία και τον ενεργό τρόπο ζωής.

- Advertisement -

Με σταθερή παρουσία σε δράσεις με κοινωνικό και αθλητικό χαρακτήρα, η Δίρφυς συνεχίζει να υποστηρίζει πρωτοβουλίες με θετικό αποτύπωμα στην κοινωνία και τον αθλητισμό.

- Advertisement -

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Μακαρόνια με κιμά από… σκουλήκια: Έξαλλος το Τάσος στο νέο επεισόδιο της επιστημονικής κομεντί «Τάσος και Μαίρη»

Οι ευρωπαϊκές μελέτες για τρόφιμα με έντομα φέρνουν ένταση στο σπίτι του Τάσου και της Μαίρης, όταν η συζήτηση φτάνει στα μακαρόνια με αλεσμένα σκουλήκια και στο αλεύρι από γρύλους

Πιπεριές Τουρκίας στην Ελλάδα: Οι υπερβάσεις φυτοφαρμάκων φτάνουν έως και 5.150% πάνω από τα όρια της ΕΕ

Η παρτίδα καυτερών πιπεριών απορρίφθηκε στα βουλγαρικά σύνορα και καταστράφηκε μετά τον εντοπισμό τεσσάρων δραστικών ουσιών σε επίπεδα που υπερέβαιναν τα ευρωπαϊκά όρια

Ο άνθρωπος που παραλίγο να πεθάνει από μανούρι, συζητά με τη Listeria – Ένας υποθετικός διάλογος που μας αφορά όλους

Ο Δρ. Φραγκίσκος Γαΐτης, δίνει φωνή σε ένα από τα σημαντικότερα τροφιμογενή παθογόνα και μέσα από έναν απρόσμενο διάλογο αποκαλύπτει ποιες αστοχίες επιτρέπουν στη Listeria να προκαλεί τροφικές δηλητηριάσεις