Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023
24.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ioniki: Εθελοντική δράση για την προστασία του περιβάλλοντος

ΑρχικήΝέαΔελτία ΤύπουIoniki: Εθελοντική δράση για την προστασία του περιβάλλοντος
spot_img

Εργαζόμενοι της Ioniki συμμετείχαν στις δραστηριότητες καθαρισμού, περιποίησης των φυτών και αποκατάστασης των υποδομών του πάρκου Καλόγερου στο Ωραιόκαστρο.

Η Ioniki, με ε συναίσθηση σε θέματα ΕΚΕ, ανέλαβε ενεργό ρόλο στην προσπάθεια διατήρησης και βελτίωσης του περιβάλλοντος, συμμετέχοντας σε εθελοντική δράση για την καθαριότητα του πάρκου Καλόγερου στο Ωραιόκαστρο, έπειτα από την λαμπρή πρωτοβουλία της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ. Στόχος της εθελοντικής δράσης: η ενίσχυση της τοπικής κοινότητας και ένα καθαρό & υγιές περιβάλλον.

Η εθελοντική δράση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου και είχε στόχο τον καθαρισμό και τη συντήρηση του πάρκου προκειμένου να παρέχεται ένα καθαρό, όμορφο και ασφαλές περιβάλλον για τους επισκέπτες. Εργαζόμενοι από την Ioniki συμμετείχαν ενεργά στις δραστηριότητες καθαρισμού, περιποίησης των φυτών και αποκατάστασης των υποδομών του πάρκου. Μέσα από αυτήν την δράση, επιδεικνύεται η δέσμευση της εταιρείας στην προστασία του περιβάλλοντος και στην προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

spot_img

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Αιθυλένιο σε μπανάνες και άλλα φρούτα: Επικίνδυνο για την υγεία ή φυσική ορμόνη;

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το αιθυλένιο, το οποίο έχετε "δει" πολλάκις χωρίς να το ξέρετε!

Ζυμαρικά από όσπρια: Η νέα τάση και… λύση για την αποδοχή των οσπρίων από τα παιδιά

Ένα από τα πλεονεκτήματα των καινοτόμων ζυμαρικών, είναι πως αποτελούν τον "δούρειο ίππο" για την κατανάλωση οσπρίων από παιδιά.

29η Σεπτεμβρίου: Διεθνής Ημέρα Ευαισθητοποίησης για τις Απώλειες και τη Σπατάλη Τροφίμων

Στην Ελλάδα, η ετήσια σπατάλη τροφίμων συνολικά (πρωτογενής παραγωγή, μεταποίηση, εμπόριο-διανομή, εστίαση, νοικοκυριά) ανέρχεται σε περισσότερους από 2 εκατομμύρια τόνους.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα