Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου, 2024
23.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ioniki: Εθελοντική δράση για την προστασία του περιβάλλοντος

ΑρχικήΝέαΔελτία ΤύπουIoniki: Εθελοντική δράση για την προστασία του περιβάλλοντος
spot_img

Εργαζόμενοι της Ioniki συμμετείχαν στις δραστηριότητες καθαρισμού, περιποίησης των φυτών και αποκατάστασης των υποδομών του πάρκου Καλόγερου στο Ωραιόκαστρο.

Η Ioniki, με ε συναίσθηση σε θέματα ΕΚΕ, ανέλαβε ενεργό ρόλο στην προσπάθεια διατήρησης και βελτίωσης του περιβάλλοντος, συμμετέχοντας σε εθελοντική δράση για την καθαριότητα του πάρκου Καλόγερου στο Ωραιόκαστρο, έπειτα από την λαμπρή πρωτοβουλία της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ. Στόχος της εθελοντικής δράσης: η ενίσχυση της τοπικής κοινότητας και ένα καθαρό & υγιές περιβάλλον.

Η εθελοντική δράση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου και είχε στόχο τον καθαρισμό και τη συντήρηση του πάρκου προκειμένου να παρέχεται ένα καθαρό, όμορφο και ασφαλές περιβάλλον για τους επισκέπτες. Εργαζόμενοι από την Ioniki συμμετείχαν ενεργά στις δραστηριότητες καθαρισμού, περιποίησης των φυτών και αποκατάστασης των υποδομών του πάρκου. Μέσα από αυτήν την δράση, επιδεικνύεται η δέσμευση της εταιρείας στην προστασία του περιβάλλοντος και στην προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πιπεριές: Ποιο χρώμα είναι πιο υγιεινό;

Οι πιπεριές είναι γνωστές για τα πολλαπλά τους οφέλη για την υγεία, αλλά η διαφορά στο χρώμα τους μπορεί να υποδηλώνει διαφοροποιημένη περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά.

Μέχρι πόσα πατατάκια με πράσινα σημάδια μπορείτε να φάτε για να μην αρρωστήσετε

Επειδή υπάρχουν μέσα σε σακουλάκι γνωστής εταιρείας, δεν σημαίνει ότι πρέπει και να τα καταναλώσετε.

Listeria monocytogenes σε εστιατόρια και καφέ: Ποια τα επικίνδυνα σημεία επιμόλυνσης και πώς μεταφέρεται

Η παρουσία L. monocytogenes στο περιβάλλον και τυχόν αποτυχίες στις GMP θα μπορούσαν να προωθήσουν την επιμόλυνση των τροφίμων με αυτό το παθογόνο, που αποτελεί σοβαρό κίνδυνο για τους καταναλωτές.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο