Δευτέρα, 14 Απριλίου, 2025
16.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Στην ΑΘΗΝΑ το συνέδριο CEIC 2024, Cleanrooms Excellence International Conference, 24 και 25 Οκτωβρίου 2024

ΑρχικήΝέαΔελτία ΤύπουΣτην ΑΘΗΝΑ το συνέδριο CEIC 2024, Cleanrooms Excellence International Conference, 24 και 25 Οκτωβρίου 2024
spot_img

Το ελληνικό παράρτημα του ASHRAE οργανώνει το συνέδριο CEIC 2024 στο DIVANI CARAVEL HOTEL στην Αθήνα.

Οι εγγραφές τρέχουν για το πολυαναμενόμενο συνέδριο CEIC 2024, Cleanrooms Excellence International Conference, που οργανώνει το ASHRAE Hellenic Chapter στις 24 και 25 Οκτωβρίου 2024 στο DIVANI CARAVEL HOTEL, Athens.

- Advertisement -

Στο συνέδριο θα μιλήσουν 20 διακεκριμένοι ομιλητές από τις ΗΠΑ, την Ευρώπη και την Ασία. Η θεματική ενότητα που αφορά στους Καθαρούς Χώρους των Βιομηχανιών Τροφίμων και Ποτών είναι την πρώτη μέτα 24 Οκτωβρίου, με κύριους ομιλητές τoν Νίκο Βαλέτ (Mondelez,, Ελλάδα) και ο Cesar Luis Lim (Managing Partner, Kilojoule Consultant, Philippines). Τέλος έχει προσκληθεί o Rick Friedman (Deputy Director, Office of Manufacturing Quality, FDA, USA).

Λίγα λόγια για το συνέδριο:

Τι πραγματεύεται;

Ολιστική προσέγγιση καθαρών χώρων (Cleanrooms) σε βιομηχανίες φαρμάκων, τροφίμων και ποτών, μπαταριών και διαστημικού εξοπλισμού.

Ποιος το διοργανώνει;

H ASHRAE (Αμερικάνική-Διεθνής Ένωση Μηχανικών) (https://ashrae.org/) μέσω της υποστήριξης του Ελληνικού Παραρτήματος.

Πότε;

Πέμπτη 24 και Παρασκευή 25 Οκτωβρίου (8:30-18:00)

Που;

Divani Caravel, Αθήνα

Υποστηρίζεται από;

NASA, ESA, IEST, ΙΦΕΤ, Ελληνικό Κέντρο Διαστήματος, Ινστιτούτο Παστέρ, Ελληνική Εταιρία Βιοασφάλειας

Ομιλητές;

20 διακεκριμένοι ομιλητές από 10 διαφορετικές χώρες (Κίνα, ΗΠΑ, Φιλιππίνες, Ιρλανδία, Γερμανία κ.α.) Επισκευτείτε: https://ashraeceic.com/speakers/

Προβλεπόμενοι Επισκέπτες;

200-250 επισκέπτες

Κόστος Συμμετοχής;

525€ ανά εισιτήριο

Εγγραφή;

Για εισιτήρια (tickets) μπείτε στο https://ashraeceic.com/ashrae-hellenic-chapter/

Το cibum.gr είναι υπερήφανος χορηγός επικοινωνίας του συνεδρίου.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Λιναρόσπορος: Απαγορευτικός για τα παιδιά λένε επιστήμονες

Γιατί ο λιναρόσπορος που είναι τόσο ωφέλιμος, δεν πρέπει να καταναλώνεται από μωρά και μικρά παιδιά, ούτε ως πασπάλισμα σε άλλα τρόφιμα

Εκτεθήκαμε διεθνώς: Ελληνικό σκεύος ευθύνεται για δηλητηρίαση Γάλλου από μόλυβδο

Η Γαλλία ενημέρωσε το Ευρωπαϊκό RASFF για σοβαρό κίνδυνο από ελληνικό σκεύος

Ποια είναι η καλύτερη μαρινάδα για το κρέας σας – Τι αποκαλύπτει η επιστήμη για το μαρινάρισμα του κρέατος με οξέα

Μια σειρά πειραμάτων καταρρίπτει μύθους και επιβεβαιώνει ότι η επιλογή του σωστού οξέος μπορεί να κάνει τη διαφορά στην υφή, τη γεύση και τη ζουμερότητα του κρέατος.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα