ΑρχικήΝέαΔελτία ΤύπουΣύλληψη 65χρονου για διακίνηση λαθραίων καπνικών προϊόντων σε λαϊκή αγορά στο Αιγάλεω

Σύλληψη 65χρονου για διακίνηση λαθραίων καπνικών προϊόντων σε λαϊκή αγορά στο Αιγάλεω

2 λεπτά ανάγνωσης

Τι αναφέρει το δελτίο τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, το πρωί της Παρασκευής στην περιοχή του Αιγάλεω, από αστυνομικούς της Ομάδας Παρεμπορίου της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, ένας 65χρονος για παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα.

- Advertisement -

Σύμφωνα με την Αστυνομία στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με άτομο που εμπορεύεται λαθραία καπνικά προϊόντα σε λαϊκή αγορά στην περιοχή του Αιγάλεω, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον κατηγορούμενο και πιστοποίησαν την παράνομη δράση του.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 30χρονο στην λαϊκή αγορά, να κρατάει μια μαύρη σακούλα και τον κάλεσαν σε έλεγχο, κατά την διάρκεια του οποίου βρήκαν στην κατοχή του 497 πακέτα τσιγάρα και 20 συσκευασίες καπνού χωρίς την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης.

- Advertisement -

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του στον Κορυδαλλό, που χρησιμοποιούσε για την αποθήκευση των λαθραίων προϊόντων όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιπλέον 7.187 λαθραία πακέτα τσιγάρα και 151 συσκευασίες καπνού.

Ο συλληφθείς, με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Αιγάλεω, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

https://www.astynomia.gr/2024/06/09/09-06-2024-synelifthi-65chronos-imedapos-gia-diakinisi-lathraion-kapnikon-proionton-se-laiki-agora-sto-aigaleo

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Συμπληρώματα φυτικών προτεϊνών: Νέα μελέτη εντοπίζει PFAS σε κάθε δείγμα

Οι «παντοτινές χημικές ουσίες» δεν ήταν ο μόνος ρύπος που εντοπίστηκε στα συμπληρώματα πρωτεΐνης

Ελληνική βιομηχανία τροφίμων: Τι αλλάζει από το 2027 για κακάο και πρώτες ύλες υψηλού κινδύνου

Ο νέος κανονισμός της ΕΕ αλλάζει τα δεδομένα για προμήθειες, ιχνηλασιμότητα και έλεγχο των εφοδιαστικών αλυσίδων.

Σε ελληνικά ράφια κανέλα με τοξικό υδράργυρο 110% πάνω από το όριο – Δείτε φωτογραφία και μάρκα

Σοβαρό κίνδυνο χαρακτηρίζει το RASFF την παρουσία υδραργύρου σε κανέλα που έφτασε σε 22 χώρες.