Κυριακή, 13 Απριλίου, 2025
14.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

To μοναδικό Metaxa Private Reserve Orama παρουσιάστηκε στη Σάμο

ΑρχικήΝέαΔελτία ΤύπουTo μοναδικό Metaxa Private Reserve Orama παρουσιάστηκε στη Σάμο
spot_img

Με συστατικά ελληνικής προέλευσης, και δήλωση ισχυρής δέσμευσης στη βιωσιμότητα.

Για πρώτη φορά στα 135 χρόνια της ιστορίας της, δύο Metaxa Masters, ο τωρινός και ο επόμενος,
συνεργάζονται, συνυπογράφοντας ένα προϊόν. Η νέα κυκλοφορία του Private Reserve, ενσαρκώνει την
εξαιρετική και πλούσια γεύση του METAXA, με το μοναδικό craftmanship, χρησιμοποιώντας συστατικά
ελληνικής προέλευσης, ενώ παράλληλα αποτελεί μία δήλωση ισχυρής δέσμευσης στη βιωσιμότητα
Το METAXA Private Reserve κυκλοφόρησε το 1992 και αποτελεί την πρώτη αυθεντική δημιουργία του 5ου
Metaxa Master, του Κωνσταντίνου Ράπτη καθώς και την αφετηρία του Κωνσταντίνου Καλπαξίδη ως νέο
Metaxa Master.

- Advertisement -

Η αποκάλυψη του νέου Μetaxa Private Reserve Orama, έγινε στη Σάμο στις 24 Οκτωβρίου στο METAXA
LIKNON, τον ιδιόκτητο αμπελώνα του Οίκου στη Σάμο, και οργάνωσαν από κοινού η Communication Effect
και η Blossom Advanced Communications
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκλεκτοί καλεσμένοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς και
δημοσιογράφοι, οι οποίοι είχαν τη μοναδική ευκαιρία να ζήσουν μία ανεπανάληπτη εμπειρία. Chef της
βραδιάς ήταν ο Γιάννης Μπαξεβάνης, ο οποίος επιμελήθηκε όλο το μενού.
Το Private Reserve κυκλοφορεί μία φορά το χρόνο, σε μία μόνο παρτίδα με τέλεια χαρμάνια στο
αποκορύφωμα της έκφρασης τους και για πρώτη φορά με την υπογραφή του Κωνσταντίνου Ράπτη και του
Κωστή Καλπαξίδη.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Εκτεθήκαμε διεθνώς: Ελληνικό σκεύος ευθύνεται για δηλητηρίαση Γάλλου από μόλυβδο

Η Γαλλία ενημέρωσε το Ευρωπαϊκό RASFF για σοβαρό κίνδυνο από ελληνικό σκεύος

Ποια είναι η καλύτερη μαρινάδα για το κρέας σας – Τι αποκαλύπτει η επιστήμη για το μαρινάρισμα του κρέατος με οξέα

Μια σειρά πειραμάτων καταρρίπτει μύθους και επιβεβαιώνει ότι η επιλογή του σωστού οξέος μπορεί να κάνει τη διαφορά στην υφή, τη γεύση και τη ζουμερότητα του κρέατος.

Το φθηνό ψάρι στο “στόχαστρο” Οργανώσεων – Γιατί και ποιοι εξέδωσαν οδηγία να μην το τρώμε – Αντιδρά η ευρωπαϊκή Αλιεία

Η αλιευτική βιομηχανία της ΕΕ καταγγέλλει τη συμβουλή των ΜΚΟ προς τους καταναλωτές να σταματήσουν να αγοράζουν το ψάρι που αλιεύει ο στόλος της ΕΕ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα