Με συστατικά ελληνικής προέλευσης, και δήλωση ισχυρής δέσμευσης στη βιωσιμότητα.
Για πρώτη φορά στα 135 χρόνια της ιστορίας της, δύο Metaxa Masters, ο τωρινός και ο επόμενος,
συνεργάζονται, συνυπογράφοντας ένα προϊόν. Η νέα κυκλοφορία του Private Reserve, ενσαρκώνει την
εξαιρετική και πλούσια γεύση του METAXA, με το μοναδικό craftmanship, χρησιμοποιώντας συστατικά
ελληνικής προέλευσης, ενώ παράλληλα αποτελεί μία δήλωση ισχυρής δέσμευσης στη βιωσιμότητα
Το METAXA Private Reserve κυκλοφόρησε το 1992 και αποτελεί την πρώτη αυθεντική δημιουργία του 5ου
Metaxa Master, του Κωνσταντίνου Ράπτη καθώς και την αφετηρία του Κωνσταντίνου Καλπαξίδη ως νέο
Metaxa Master.
Η αποκάλυψη του νέου Μetaxa Private Reserve Orama, έγινε στη Σάμο στις 24 Οκτωβρίου στο METAXA
LIKNON, τον ιδιόκτητο αμπελώνα του Οίκου στη Σάμο, και οργάνωσαν από κοινού η Communication Effect
και η Blossom Advanced Communications
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκλεκτοί καλεσμένοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς και
δημοσιογράφοι, οι οποίοι είχαν τη μοναδική ευκαιρία να ζήσουν μία ανεπανάληπτη εμπειρία. Chef της
βραδιάς ήταν ο Γιάννης Μπαξεβάνης, ο οποίος επιμελήθηκε όλο το μενού.
Το Private Reserve κυκλοφορεί μία φορά το χρόνο, σε μία μόνο παρτίδα με τέλεια χαρμάνια στο
αποκορύφωμα της έκφρασης τους και για πρώτη φορά με την υπογραφή του Κωνσταντίνου Ράπτη και του
Κωστή Καλπαξίδη.