Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
15.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Κυβερνοεπιθέσεις στη βιομηχανία τροφίμων: Διαρροή δεδομένων των εργαζομένων της Dole

ΑρχικήΝέαΚυβερνοεπιθέσεις στη βιομηχανία τροφίμων: Διαρροή δεδομένων των εργαζομένων της Dole
spot_img

Η κυβερνοεπίθεση του Φεβρουαρίου προκάλεσε προβλήματα στη Dole κατά την παράδοση των προϊόντων της.

Προσωπικά δεδομένα από εργαζόμενους της πολυεθνικής αλυσίδας φαγητού Dole Food Company φέρονται να έχουν διαρρεύσει από μια κυβερνοεπίθεση σε βάρος της εταιρείας.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, οι υπεύθυνοι ασφάλειας της εταιρείας της Dole ανακοίνωσαν πως η κυβερνοεπίθεση, η οποία έλαβε χώρα στις 17 Φεβρουαρίου και δημοσιοποιήθηκε πρώτη φορά στις 22 του ίδιου μήνα, η εταιρεία ανέφερε ότι η επίθεση “περιλάμβανε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση σε πληροφορίες εργαζομένων”.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του CNN για την επίθεση, ο Emanuel Lazopoulos, ανώτερος αντιπρόεδρος στο τμήμα των φρέσκων λαχανικών, έστειλε ένα υπόμνημα στις 10 Φεβρουαρίου στους λιανοπωλητές δηλώνοντας ότι η Dole Food Company βρίσκεται στη μέση μια κυβερνοεπίθεση και στη συνέχεια έκλεισαν τα συστήματά μας σε όλη τη Βόρεια Αμερική.   

Μάλιστα, το ειδησεογραφικό πρακτορείο ανέφερε πως εξαιτίας της επίθεσης, η Dole είχε προβλήματα με τις παραδόσεις ορισμένων τροφίμων στα καταστήματα λιανικής.

Παράλληλα, το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων και το Υπουργείο Γεωργίας των ΗΠΑ, προειδοποίησε σε σχετική ενημέρωση από το Δεκέμβριο για αύξηση των επιθέσεων και υποκλοπής δεδομένων από εταιρείες, με σκοπό την κλοπή αποστολών τροφίμων και συστατικών αξίας εκατοντάδων χιλιάδων δολαρίων.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο