Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024
14.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Διεθνές διαδικτυακό συνέδριο θερμικής επεξεργασίας

ΑρχικήΝέαΔιεθνές διαδικτυακό συνέδριο θερμικής επεξεργασίας
spot_img

cibum team

Το Campden BRI διοργανώνει Διεθνές διαδικτυακό συνέδριο θερμικής επεξεργασίας συμπεριλαμβανομένης της μικροβιολογίας, της λιανικής και της ασφάλειας, 3-4 Νοεμβρίου 2021.

Για πάνω από 25 χρόνια, οι επαγγελματίες τροφίμων παρακολουθούν το Διεθνές Συνέδριο Θερμικής Επεξεργασίας για να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους και να ξεπεράσουν τις προκλήσεις σε αυτόν τον τομέα. Τώρα, για πρώτη φορά, αυτή η μοναδική εκδήλωση μπαίνει στο διαδίκτυο, ώστε να μπορείτε να την εντάξετε από οπουδήποτε στον κόσμο – ανεξάρτητα από το αν βρίσκεστε στο γραφείο ή στο σπίτι.

Εμπειρογνώμονες ομιλητές από όλο τον κόσμο θα αντιμετωπίσουν τις βασικές προκλήσεις που επηρεάζουν τη βιομηχανία αυτή τη στιγμή, παρέχοντας παράλληλα πιθανές λύσεις για αυτά. Η εκδήλωση θα καλύψει πολλούς τομείς της θερμικής επεξεργασίας, συμπεριλαμβανομένης της μικροβιολογίας, της λιανικής και της ασφάλειας. Επιπλέον, οι αντιπρόσωποι μπορούν να περιμένουν από τους ομιλητές να καλύψουν προκλήσεις με κονσερβοποίηση λαχανικών, ζητήματα αλλοίωσης, λύσεις μοντελοποίησης, θανατηφόρα ψύξη, προκλητικά προϊόντα και μικροεπικύρωση – όλα με την ευκαιρία να κάνουν ερωτήσεις για να εμβαθύνουν και να επιλύσουν συγκεκριμένα ζητήματα για κάθε θέμα.

Ποιους ενδιαφέρει

Τεχνικοί Διευθυντές, κατασκευαστές τροφίμων, έμποροι λιανικής πώλησης, επαγγελματίες ρυθμιστές, αρχές θερμικής διαδικασίας, διαχειριστές ποιότητας

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ 

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

spot_img

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ρεκόρ μαζικών τροφικών δηλητηριάσεων των τελευταίων 40 ετών στη Γαλλία – Το 45% σημειώθηκαν σε εστιατόρια!

2.000 μαζικές τροφικές δηλητηριάσεις στη Γαλλία το 2022 - "Σάρωσε" η σαλμονέλα σε αυγά.

Για πρώτη φορά εντοπίζεται τοξικότητα σε κοινό πρόσθετο τροφίμων

Το πρόσθετο τροφίμων E551 μπορεί να προκαλέσει κοιλιοκάκη!

Προειδοποίηση ασφάλειας: Τα παιδιά κάτω των 10 ετών δεν πρέπει να τρώνε συκώτι

Οι Αρχές της Νορβηγίας εξέδωσαν προειδοποίηση για την κατανάλωση συκωτιού.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα