Παρασκευή, 12 Αυγούστου, 2022
25 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Διεθνές διαδικτυακό συνέδριο θερμικής επεξεργασίας

ΑρχικήΝέαΔιεθνές διαδικτυακό συνέδριο θερμικής επεξεργασίας
spot_img

cibum team

Το Campden BRI διοργανώνει Διεθνές διαδικτυακό συνέδριο θερμικής επεξεργασίας συμπεριλαμβανομένης της μικροβιολογίας, της λιανικής και της ασφάλειας, 3-4 Νοεμβρίου 2021.

Για πάνω από 25 χρόνια, οι επαγγελματίες τροφίμων παρακολουθούν το Διεθνές Συνέδριο Θερμικής Επεξεργασίας για να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους και να ξεπεράσουν τις προκλήσεις σε αυτόν τον τομέα. Τώρα, για πρώτη φορά, αυτή η μοναδική εκδήλωση μπαίνει στο διαδίκτυο, ώστε να μπορείτε να την εντάξετε από οπουδήποτε στον κόσμο – ανεξάρτητα από το αν βρίσκεστε στο γραφείο ή στο σπίτι.

Εμπειρογνώμονες ομιλητές από όλο τον κόσμο θα αντιμετωπίσουν τις βασικές προκλήσεις που επηρεάζουν τη βιομηχανία αυτή τη στιγμή, παρέχοντας παράλληλα πιθανές λύσεις για αυτά. Η εκδήλωση θα καλύψει πολλούς τομείς της θερμικής επεξεργασίας, συμπεριλαμβανομένης της μικροβιολογίας, της λιανικής και της ασφάλειας. Επιπλέον, οι αντιπρόσωποι μπορούν να περιμένουν από τους ομιλητές να καλύψουν προκλήσεις με κονσερβοποίηση λαχανικών, ζητήματα αλλοίωσης, λύσεις μοντελοποίησης, θανατηφόρα ψύξη, προκλητικά προϊόντα και μικροεπικύρωση – όλα με την ευκαιρία να κάνουν ερωτήσεις για να εμβαθύνουν και να επιλύσουν συγκεκριμένα ζητήματα για κάθε θέμα.

Ποιους ενδιαφέρει

Τεχνικοί Διευθυντές, κατασκευαστές τροφίμων, έμποροι λιανικής πώλησης, επαγγελματίες ρυθμιστές, αρχές θερμικής διαδικασίας, διαχειριστές ποιότητας

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ 

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img

Must read

Η EFSA διατυπώνει συστάσεις για τη βελτίωση της καλής διαβίωσης των εκτρεφόμενων χοίρων

Η EFSA δημοσίευσε επιστημονική γνώμη σχετικά με την καλή μεταχείριση των χοίρων στην εκμετάλλευση, η πρώτη από τις διάφορες γνωμοδοτήσεις σχετικά με την καλή μεταχείριση των ζώων που θα εκδοθεί το επόμενο έτος στο πλαίσιο της στρατηγικής «Από το αγρόκτημα στο πιάτο».

Η σήψη μπορεί να είναι μια δαπανηρή συνέπεια των τροφιμογενών ασθενειών – Στην κορυφή Shigella και Τοξόπλασμα

Μερικές φορές οι τροφιμογενείς λοιμώξεις από βακτήρια, ιούς ή παράσιτα μπορούν να οδηγήσουν σε σήψη, οδηγώντας σε σοβαρές και δυνητικά θανατηφόρες επιπλοκές.

Καινοτομία: Ήρθε η πρώτη στον κόσμο ανακυκλώσιμη χάρτινη συσκευασία για κατεψυγμένα τρόφιμα

Η εταιρεία Parkside συνεργάστηκε με την αλυσίδα super market Iceland για να παραδώσει μία από τις πρώτες χάρτινες ανακυκλώσιμες λύσεις συσκευασίας στον κόσμο για κατεψυγμένα τρόφιμα.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα