ΑρχικήΝέαΜαχαίρωσαν αξιωματικό σε στρατόπεδο - Τον θεώρησαν υπεύθυνο για την τροφική δηλητήριαση...

Μαχαίρωσαν αξιωματικό σε στρατόπεδο – Τον θεώρησαν υπεύθυνο για την τροφική δηλητήριαση 86 δοκίμων

3 λεπτά ανάγνωσης

Έχουν ήδη συλληφθεί δύο άτομα ενώ παράλληλα ερευνώνται οι αιτίες που προκάλεσαν τη δηλητηρίαση των στρατιωτών

Δύο άτομα συνελήφθησαν για επίθεση σε ανώτερο αξιωματικό στο στρατόπεδο της Κεράλα στην Ινδία, μετά από τροφική δηλητηρίαση που έπληξε 86 δόκιμους.

- Advertisement -

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας όταν οι γονείς, εξοργισμένοι από τις αναφορές για τροφική δηλητηρίαση στον στρατόπεδο, συγκεντρώθηκαν έξω από αυτό. Ένας από τους κατηγορούμενους φέρεται να μαχαίρωσε τον αξιωματικό με αιχμηρό αντικείμενο, τραυματίζοντας τον στο μάγουλο, τον λαιμό και την πλάτη του, ανέφερε η ινδική τηλεόραση.

“Στο περιστατικό του στρατοπέδου Thrikkakara, συνελήφθησαν δύο άτομα που συμμετείχαν στην ανθρωποχειρία κατά του αξιωματικού. Η περαιτέρω έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη. Θα κινηθούν νομικές ενέργειες εναντίον όσων εμπλέκονται”, δήλωσε ο Αστυνομικός Επίτροπος, P Vimaladitya.

- Advertisement -

Το στρατόπεδο δέχεται κριτική αφού το τμήμα υγείας διαπίστωσαν ότι η κουζίνα λειτουργούσε υπό ανθυγιεινές συνθήκες. Οι έλεγχοι αποκάλυψαν ότι οι δύο από τους επτά εργαζόμενους στην κουζίνα δεν είχαν κάρτες υγείας. Δείγματα φαγητού, νερού και κοπράνων συλλέχθηκαν για έλεγχο ώστε να προσδιοριστεί η ακριβής αιτία της ύποπτης τροφικής δηλητηρίασης.

Οι ασθενείς δόκιμοι μεταφέρθηκαν σε τοπικά νοσοκομεία. Οι αξιωματούχοι του NCC ανέφεραν ότι η λειτουργία του στρατοπέδου σταμάτησε προσωρινά έως ότου εφαρμοστούν μέτρα ασφαλείας.

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Δημοφιλές συστατικό σαλάτας πίσω από σοβαρές επιδημίες E. coli και Salmonella με δεκάδες νεκρούς και χιλιάδες κρούσματα

Νέα επιδημία με 55 κρούσματα στις ΗΠΑ, μετά τις μεγάλες εξάρσεις που καταγράφηκαν τα προηγούμενα χρόνια στην Ευρώπη.

Κιμάς πίσω από τραγωδία με 10 νεκρούς – Καμπανάκι για τις πρακτικές και τα πρόστιμα στα ελληνικά σουπερμάρκετ

Δέκα θάνατοι από STEC O157:H7 στο Βέλγιο και αλλεπάλληλα πρόστιμα για τη διαχείριση κιμά στην Ελλάδα.

Μπισκότα: Μελέτη εντόπισε σε όλα τα δείγματα ακρυλαμίδιο, ουσία με πιθανές καρκινογόνες επιδράσεις – Ποιοι κινδυνεύουν περισσότερο

Η μελέτη εντόπισε ακρυλαμίδιο σε όλα τα δείγματα και συνύπαρξη πολλών διαφορετικών μυκοτοξινών σχεδόν στο σύνολο των προϊόντων.