Πέμπτη, 17 Απριλίου, 2025
17.1 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Μεγάλη Βρετανία: Εστιατόριο με αρουραίους στη Google βαθμολογείται με 4,7 στα 5!

ΑρχικήΝέαΔιεθνήΜεγάλη Βρετανία: Εστιατόριο με αρουραίους στη Google βαθμολογείται με 4,7 στα 5!
spot_img

Η μηδενική βαθμολογία είναι η χειρότερη δυνατή που μπορεί να δώσει ένας επιθεωρητής υγιεινής σε μια επιχείρηση.

Ένα εστιατόριο στο Σέφιλντ της Μεγάλης Βρετανίας έλαβε μηδενική βαθμολογία υγιεινής των τροφίμων, επειδή εξακολουθούσε να λειτουργεί παρά την έντονη παρουσία αρουραίων στις εγκαταστάσεις του.

- Advertisement -

Ως εκ τούτου, το εστιατόριο Al-Khaimah βαθμολογήθηκε με 0 αστέρια στα 5 για την υγιεινή των τροφίμων, μετά από επιθεώρηση στις 22 Μαρτίου φέτος από έναν υπεύθυνο περιβαλλοντικής υγείας από το Δημοτικό Συμβούλιο του Σέφιλντ .

Η μηδενική βαθμολογία είναι η χειρότερη δυνατή που μπορεί να δώσει ένας επιθεωρητής υγιεινής σε μια επιχείρηση και συνεπάγεται ότι οι αξιωματούχοι ασφάλειας τροφίμων θα επισκέπτονται την επιχείρηση κάθε 6 μήνες.

Στην προκειμένη περίπτωση, έπρεπε να γίνουν επείγοντα και σημαντικά βήματα ως προς την υγιεινή, την ασφάλεια τροφίμων, την καθαριότητα και την επισκευή των βλαβών στο κτίριο.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο Star, η επιχείρηση είχε έντονη και συνεχή παρουσία αρουραίων τη στιγμή της επίσκεψής, με πολλές φορές να πλησιάζουν και τους πελάτες. Οι επιθεωρητές βρήκαν, επίσης, βρώμικα ράφια, ψυγεία, καταψύκτες και τοίχους- εκ των οποίων όλα χρειάζονταν βαθύ καθαρισμό- και πολλά από τα τρόφιμα στην κατάψυξη βρέθηκαν χωρίς συσκευασία.

Χρειάστηκαν επίσης μια σειρά από επισκευές, συμπεριλαμβανομένης της πίσω αποθήκης, της οροφής και του κελαριού, τα οποία έπρεπε επειγόντως να απαλλαγούν από παράσιτα.

Παρά την αξιολόγηση, όμως, το εστιατόριο έχει βαθμολογία 4,7 στα 5 αστέρια στην Google από 69 πελάτες, με πολλούς να επαινούν το μενού του με γεύσης της Μέσης Ανατολής.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Επιβίωση των μελισσών χωρίς γύρη – Επιστημονική ανακάλυψη μετά από έρευνα 10 ετών

Οι επιστήμονες ανακάλυψαν μια νέα πηγή τροφής που έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί τις αποικίες μελισσών επ' αόριστον χωρίς φυσική γύρη

ΕΕ: Τα καλλυντικά παραμένουν και το 2024 τα πιο επικίνδυνα προϊόντα στην ευρωπαϊκή αγορά – Έκθεση του RAPEX

Τα καλλυντικά βρίσκονται ξανά στην κορυφή της λίστας των πιο επικίνδυνων προϊόντων που πωλούνται στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Αλλάζει το “παιχνίδι” στην ανίχνευση παθογόνων στα τρόφιμα – Νέα καινοτόμος τεχνολογία ανάλυσης

Η νέα μέθοδος μειώνει σημαντικά τον χρόνο ανίχνευσης παθογόνων σε λιγότερο από τέσσερις ώρες και κοστίζει μόλις 0,5$ ανά δείγμα
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα