Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου, 2024
22.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Παγκόσμιος διαγωνισμός από την Johnny Walker μέσω instagram για το καλύτερο κοκτέιλ

ΑρχικήPicksNews LineΠαγκόσμιος διαγωνισμός από την Johnny Walker μέσω instagram για το καλύτερο κοκτέιλ
spot_img

Δυνατότητα σε επαγγελματίες και μη bartender, να διακριθούν και να ταξιδέψουν στα αποστακτήρια της Σκωτίας.

Την έναρξη ενός διαδικτυακού διαγωνισμού κοκτέιλ ανακοίνωσε το σκωτσέζικο ουίσκι Johnnie Walker. Η ηγέτιδα ετικέτα στην κατηγορία των ουίσκι, που ανήκει στην Diageo, δίνει την ευκαιρία σε μπάρμαν από όλον το κόσμο να δημιουργήσουν πρωτότυπα κοκτέιλ συμπεριλαμβανομένου του Johnnie Walker Black Label και να αναρτήσουν το δημιούργημά τους στο instagram.

Σύμφωνα με το The Drink Business, μπάρμαν επαγγελματίες ή ερασιτέχνες, θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μια μοναδική εμπειρία για τρεις νύχτες στη Σκωτία, εφόσον διακριθούν ανάμεσα στις τέσσερεις νικητήριες συμμετοχές. Αυτοί που θα προκριθούν, θα περιηγηθούν στα αποστακτήρια της εταιρίας στο Εδιμβούργο καθώς και στην Diageo, ενώ παράλληλα θα απολαύσουν μια εμπειρία γευσιγνωσίας με την
“master blender” του Johnny Walker, Dr Emma Walker.

Το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί το Μάιο του 2023. Για τη συμμετοχή, απαιτείται μια δημόσια ανάρτηση του κοκτέιλ στο instagram, με λεπτομερή περιγραφή της συνταγής και των υλικών που χρησιμοποιήθηκαν, καθώς και για το τι κάνει το Johnnie Walker Black Label, ιδανική επιλογή στο συγκεκριμένο ποτό. Βασική προϋπόθεση για τη συμμετοχή είναι, οι αναρτήσεις να περιλαμβάνουν την ετικέτα @johnniewalker και να χρησιμοποιούν τα hashtags της καμπάνιας #KeepWalking και JWBlackLabe.

Οι συμμετοχές κλείνουν στις 23:59 μ.μ στις 6 Μαρτίου 2023 και ο νικητής θα ανακοινωθεί στις 17 Μαρτίου 2023. Η κριτική επιτροπή θα αποτελείται από τον Tim Philips-Johansson, τον Adrián Michalčík, μπάρμαν της Χρονιάς παγκοσμίως για το 2022, και τον Nick Tesar, νικητή της Παγκόσμιας Κατηγορίας για το 2022 στην Αυστραλία, ο οποίοι θα επιλέξουν συνολικά τέσσερεις νικητήριες συμμετοχές.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πώς νιώθουν οι Θεσσαλονικείς όταν τρώνε έντομα – Μελέτη του ΑΠΘ

Μελέτη του ΑΠΘ διερεύνησε την προθυμία των Ελλήνων καταναλωτών που κατοικούν στη Θεσσαλονίκη να εντάξουν τα έντομα στη διατροφή τους.

Το Ισραήλ αρνήθηκε να παραλάβει φορτία με ελληνικές ντομάτες

Διευκρινίσεις από τον εκπρόσωπο του Incofruit Hellas στο cibum.

Είναι τα κατεψυγμένα τρόφιμα θρεπτικά; Είναι ασφαλής η χρήση λαδόκολλας; Ο Επιστήμονας τροφίμων Ν. Γδοντέλης απαντά σε ερωτήσεις του κοινού

Σε κρίσιμα ερωτήματα καταναλωτών σχετικά με την ασφάλεια τροφίμων απάντησε ο επιστήμονας τροφίμων Νίκος Γδοντέλης.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο