Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου, 2024
12.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Πιπερόριζα: 29 στάδια επεξεργασίας στην Κίνα

ΑρχικήΝέαΔιεθνήΠιπερόριζα: 29 στάδια επεξεργασίας στην Κίνα
spot_img

Το “περίπτερο της πιπερόριζας”.

Καθώς πλησιάζει ο χειμώνας, μία βιομηχανία επεξεργασίας πιπερόριζας (τζίντζερ) στην πόλη Τονγκλίνγκ της κινεζικής επαρχίας Ανχουέι αποθηκεύει μεθοδικά 5.000 κιλά τοπικών λευκών σπόρων πιπερόριζας σε ένα ειδικά διαμορφωμένο κτίριο.

Το κτίριο, το οποίο οι ντόπιοι αποκαλούν το “περίπτερο της πιπερόριζας” θερμαίνεται με την καύση ξύλου και λειτουργεί ως ένα παραδοσιακό ξηραντήριο, αλλά και ως χώρος προετοιμασίας των σπόρων για την περίοδο της σποράς την επόμενη άνοιξη.

Η τεχνική παραγωγής της λευκής πιπερόριζας στην πόλη Τονγκλίνγκ για την καλλιέργεια, αλλά και την επεξεργασία περιλαμβάνει 29 στάδια.

ΑΠΕ

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πατατάκια: Ευρήματα μελέτης σε 14 μάρκες για επικίνδυνες ουσίες, φυσικοχημικές και αισθητηριακές ιδιότητες

Πόσο ικανοποιείται η απαίτηση των καταναλωτών, για πιο υγιεινά πατατάκια χωρίς συμβιβασμούς στη γεύση και την ποιότητα.

Μελομακάρονα εμπορίου: Το συντηρητικό που περιέχουν και το “ψεύτικο” συστατικό

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τα συντηρητικά και τα πρόσθετα στα μελομακάρονα εμπορίου.

Τα 8 πιο κρίσιμα ζητήματα που αντιμετωπίζει η σύγχρονη βιομηχανία τροφίμων

Ομάδα εμπειρογνωμόνων από την ακαδημαϊκή κοινότητα και τη βιομηχανία, ξεχώρισε τα πιο σημαντικά ζητήματα που αντιμετωπίζει η βιομηχανία τροφίμων που σχετίζονται με την επιστήμη και την τεχνολογία των τροφίμων από ερευνητική σκοπιά.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο