Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου, 2023
1.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Food fraud: Δημοσιεύτηκε η ετήσια έκθεση 2020 του Ευρωπαϊκού Δικτύου Αγροδιατροφικής Απάτης (EU FFN)

ΑρχικήΝέαFood fraud: Δημοσιεύτηκε η ετήσια έκθεση 2020 του Ευρωπαϊκού Δικτύου Αγροδιατροφικής Απάτης (EU FFN)
spot_img

cibum team


Χθες δημοσίευτηκε η ετήσια έκθεση 2020 του Ευρωπαϊκού Δικτύου Αγροδιατροφικής Απάτης (EU FFN) και του συστήματος Διοικητικής Βοήθειας και Συνεργασίας για την Απάτη Τροφίμων (AAC-FF).

Η έκθεση παρουσιάζει τις δραστηριότητες του FFN της ΕΕ, επισημαίνοντας ορισμένα αιτήματα συνεργασίας και παρέχει στατιστικά στοιχεία από το εργαλείο αναφοράς AAC-FF-ΕΕ που διαχειρίζεται η Επιτροπή, το οποίο επιτρέπει στα μέλη του δικτύου να ανταλλάσσουν πληροφορίες για ύποπτες μη συμμορφώσεις και πιθανές σκόπιμες παραβιάσεις των Νομοθεσία της ΕΕ για την αγροδιατροφική αλυσίδα.

Τα τελευταία πέντε χρόνια, ο αριθμός των κρουσμάτων που καταγράφονται ετησίως υπερδιπλασιάστηκε, από 157 το 2016 σε 349 το 2020. Η αυξημένη αλληλεπίδραση μεταξύ των κρατών μελών στο πλαίσιο του δικτύου απάτης γεωργικών προϊόντων διατροφής της ΕΕ έδειξε ότι η καταπολέμηση της απάτης στα τρόφιμα στην Ευρώπη γίνεται ολοένα και πιο αποτελεσματικά. Η ανταλλαγή πληροφοριών για υποψίες παραβιάσεων διασυνοριακής απάτης αποδείχθηκε απαραίτητη για τον καλύτερο εντοπισμό, διερεύνηση και προστασία των πελατών της ΕΕ από παράνομες πρακτικές.

Κατεβάστε την έκθεση ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Kinder: Ο ισχυρισμός υγείας «βοηθά στην ανάπτυξη» που απέρριψε η EFSA

Η Ferrero προσπάθησε να εξασφαλίσει ισχυρισμό υγείας για τα παιδιά, με μελέτες που δεν είχαν σχέση με την ανάπτυξη των παιδιών!

Κλειστά αύριο καταστήματα και απαγόρευση ντελίβερι σε βόρεια και βορειοανατολική Αττική- Σημερινές εικόνες διανομέων στο χιόνι κάνουν το γύρο του διαδικτύου

Κλειστά αύριο τα καταστήματα στην βόρεια και βορειοανατολική Αττική και απαγορεύονται μετά τις 18.00 οι υπηρεσίες delivery ή courier στις ίδιες περιοχές. Συνεχίζουν σήμερα τις παραδόσεις φαγητού πολλές επιχειρήσεις, ακόμα και σε περιοχές με πολύ χιόνι.

Γνωρίζοντας σε βάθος την ανερχόμενη βιομηχανία των εναλλακτικών πρωτεϊνών

Ποιες είναι οι εναλλακτικές πηγές πρωτεΐνης και γιατί θεωρούνται το μέλλον της βιομηχανίας τροφίμων;
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα