Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
16.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Δωρεάν webinar: Αδύναμοι Κρίκοι στην Αλυσίδα Τροφίμων

ΑρχικήΝέαΔωρεάν webinar: Αδύναμοι Κρίκοι στην Αλυσίδα Τροφίμων
spot_img

cibum team

 

Το webinar αυτό πραγματοποιείται με τη χορηγία της rssl και απευθύνεται σε διευθυντές επιχειρήσεων, διευθυντές παραγωγής, τεχνικούς διευθυντές, υπεύθυνους ασφάλειας και ποιότητας τροφίμων, ανώτερα επιχειρηματικά στελέχη.

Σκοπός του σεμιναρίου, να καλύψει τους αναδυόμενους παγκόσμιους κινδύνους της εφοδιαστικής αλυσίδας, το πόσο ισχυρός είναι ο έλεγχος και η διαχείριση του HACCP σε μια εταιρεία και τις τελευταίες εξελίξεις στη διαχείριση και τον εντοπισμό αλλεργιογόνων.

Ημερομηνία διεξαγωγής: 6 Οκτωβρίου 2021

Διάρκεια: 90 λεπτά

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής:

https://onlinexperiences.com/scripts/Server.nxp?LASCmd=AI:4;F:QS!10100&ShowUUID=1E866313-522E-47A5-A415-A4A0D497098F&AffiliateData=FM_Listing%E2%80%99&Referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

 

 

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

spot_img

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ασφαλή από παθογόνα τα ψάρια υδατοκαλλιέργειας σύμφωνα με την EFSA

Η Ελλάδα στην πρώτη πεντάδα των χωρών που κοινοποίησαν στο RASFF μολυσμένα εισαγόμενα ψάρια.

Ελληνικά σουπερμάρκετ: Εκτίναξη της τιμής σε εμφιαλωμένα νερά και σνακ!

Οι τιμές των προϊόντων στα σουπερμάρκετ τον Μάρτιο 2024 καταγράφονται σταθερές σε σχέση με τον Μάρτιο 2023 σύμφωνα με έρευνα του ΙΕΛΚΑ.

Πιστοποίηση: Ο “Σκελετός στη ντουλάπα” και η αλήθεια για την Διαπίστευση των Φορέων Πιστοποίησης και της ισχύος των πιστοποιητικών

Άρθρο του Γ. Μπάστα, Ιδρυτικό στέλεχος και επικεφαλής αξιολογητής του ΕΣΥΔ για 10 χρόνια.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα