Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου, 2022
16.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Δωρεάν webinar: Αδύναμοι Κρίκοι στην Αλυσίδα Τροφίμων

ΑρχικήΝέαΔωρεάν webinar: Αδύναμοι Κρίκοι στην Αλυσίδα Τροφίμων
spot_img

cibum team

 

Το webinar αυτό πραγματοποιείται με τη χορηγία της rssl και απευθύνεται σε διευθυντές επιχειρήσεων, διευθυντές παραγωγής, τεχνικούς διευθυντές, υπεύθυνους ασφάλειας και ποιότητας τροφίμων, ανώτερα επιχειρηματικά στελέχη.

Σκοπός του σεμιναρίου, να καλύψει τους αναδυόμενους παγκόσμιους κινδύνους της εφοδιαστικής αλυσίδας, το πόσο ισχυρός είναι ο έλεγχος και η διαχείριση του HACCP σε μια εταιρεία και τις τελευταίες εξελίξεις στη διαχείριση και τον εντοπισμό αλλεργιογόνων.

Ημερομηνία διεξαγωγής: 6 Οκτωβρίου 2021

Διάρκεια: 90 λεπτά

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής:

https://onlinexperiences.com/scripts/Server.nxp?LASCmd=AI:4;F:QS!10100&ShowUUID=1E866313-522E-47A5-A415-A4A0D497098F&AffiliateData=FM_Listing%E2%80%99&Referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

 

 

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

GFSI: Τρίμηνη αποβολή του IFS – Ποιες οι συνέπειες σε επιχειρήσεις και αγορά

Η ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής του GFSI μιλά για θέματα ακεραιότητας, εμπιστοσύνης και εμπιστευτικότητας.

Η EE θέτει ανώτατα όρια για τις χημικές ουσίες PFAS στα τρόφιμα: Ο Κανονισμός 2022/2388

Ανώτατα όρια για την παρουσία PFOS, PFOA, PFNA και PFHxS  στα τρόφιμα καθόρισε η ΕΕ με τον κανονισμό 2022/2388 της 7ης Δεκεμβρίου προκειμένου να εξασφαλιστεί υψηλό επίπεδο προστασίας της ανθρώπινης υγείας.

Γεωπονικό Αθήνας: Τροποποίηση στις συνθήκες παραγωγής στραγγιστού γιαουρτιού για να μειωθεί το υποπροϊόν ορού γάλακτος

Πρωτοποριακή μελέτη του γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών για την μείωση του υποπροϊόντος όξινου ορού γάλακτος και την αύξηση της απόδοσης του στραγγιστού γιαουρτιού.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα