Κυριακή, 13 Απριλίου, 2025
18.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Dr Pepper: Λανσάρει περιορισμένης έκδοσης σόδα με γεύση bourbon

ΑρχικήΝέαDr Pepper: Λανσάρει περιορισμένης έκδοσης σόδα με γεύση bourbon
spot_img

Μια περιορισμένης έκδοσης σόδα από την Dr Pepper με μοναδική γεύση bourbon, αλλά χωρίς αλκοόλ.

To bourbon (μπέρμπον) ανήκει στην κατηγορία των ποτών που γεμίζουν όποιον τα πίνει με ένα αίσθημα ζεστασιάς και ευφορίας, χάρη στο ότι μπορεί να περιέχει νότες από καραμέλα, βανίλια, πεκάν, καψαλισμένη ζάχαρη- ιδανικές για μια εποχή, όπως το φθινόπωρο

- Advertisement -

Η πασίγνωστη αμερικανική εταιρεία αναψυκτικών Dr Pepper φαίνεται να το γνωρίζει καλά αυτό, καθώς λανσάρει την περιορισμένης έκδοσης συλλογή Dr Pepper’s Bourbon Flavored Fansville Reserve, με χαρακτηριστική γεύση μπέρμπον.

Η σόδα μπορεί να έχει ως βάση την ξεχωριστή γεύση του bourbon, αλλά αποτελεί μια απόλαυση χωρίς αλκοόλ, με διακριτικές νότες από κεράσι, βανίλια, σοκολάτα και καραμέλα.

Ωστόσο, η περιορισμένης έκδοσης σόδα Dr Pepper Bourbon Flavored Fansville Reserve θα είναι διαθέσιμη μόνο μέσω κλήρωσης και μιας συνδρομής στο Pepper Perks. 

Για να εγγραφείτε στο Pepper Perks , το δωρεάν πρόγραμμα ανταμοιβών του Dr Pepper, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δώσετε το όνομα και το email σας. Μόλις εγγραφείτε, μπορείτε να κερδίσετε ένα κουτάκι αναψυκτικού και άλλα βραβεία παίζοντας ένα διαδικτυακό παιχνίδι scratch-to-win στον ιστότοπο της Dr Pepper.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ποια είναι η καλύτερη μαρινάδα για το κρέας σας – Τι αποκαλύπτει η επιστήμη για το μαρινάρισμα του κρέατος με οξέα

Μια σειρά πειραμάτων καταρρίπτει μύθους και επιβεβαιώνει ότι η επιλογή του σωστού οξέος μπορεί να κάνει τη διαφορά στην υφή, τη γεύση και τη ζουμερότητα του κρέατος.

Το φθηνό ψάρι στο “στόχαστρο” Οργανώσεων – Γιατί και ποιοι εξέδωσαν οδηγία να μην το τρώμε – Αντιδρά η ευρωπαϊκή Αλιεία

Η αλιευτική βιομηχανία της ΕΕ καταγγέλλει τη συμβουλή των ΜΚΟ προς τους καταναλωτές να σταματήσουν να αγοράζουν το ψάρι που αλιεύει ο στόλος της ΕΕ

Προσοχή – ΕΦΕΤ: «ΜΗΝ το φάτε» – Το ελληνικό κοτόπουλο που ανακαλείται από τα σουπερμάρκετ – Κίνδυνος δηλητηρίασης (Φωτο)

Ανάκληση κοτόπουλου ελληνικής εταιρείας μολυσμένου με το παθογόνο βακτήριο της σαλμονέλας
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα