cibum team
Τι περιμένει κανείς να γράφει μια ταμπέλα έξω από ένα κατάστημα εστίασης;
Η απάντηση που, σχεδόν όλοι, θα δώσουν είναι προφανής: το μενού της ημέρας.
Στο κατάστημα του Burger King στη Νεμπράσκα ήταν κάπως… διαφορετική.
«Παραιτούμαστε όλοι. Συγγνώμη για την ταλαιπωρία» έγραψαν οι 9 υπάλληλοι του καταστήματος.
Η Ρέιτσελ Φλόρες, πρώην γενική διευθύντρια του καταστήματος, είχε λάβει διορία 2 εβδομάδων από τον ιδιοκτήτη ώστε να αποχωρήσει, μετά από έντονη διαφωνία για τις συνθήκες εργασίας. Τελικά… έφυγαν μαζί της και οι υπόλοιποι 8 εργαζόμενοι.
«Ήταν κάτι σαν ένα αστείο προς τη διοίκηση. Το γράψαμε πριν ανοίξουμε και πιστέψαμε πως κανείς δε θα το δει. Μετά, παρατηρήσαμε πως έγινε viral στο facebook και με πήραν από τη διοίκηση, ζητώντας να βγάλουμε την ταμπέλα», είπε Ρέιτσελ Φλόρες σε τοπικά αμερικανικό μέσο.
Σύμφωνα με την ίδια, οι συνθήκες εργασίας στο κατάστημα ήταν πολύ κακές: θερμοκρασίες άνω των 90 βαθμών, που λόγω των 50 ή και 60 ωρών εργασίας την εβδομάδα, συντελούσαν στο να παθαίνουν αφυδάτωση οι εργαζόμενοι.
«Περιμέναμε να έρθουν και άλλοι υπάλληλοι, αλλά τελικά δεν ήρθε κανείς», είπε ο Kylee Johnson, ένας από τους υπόλοιπους 8 παραιτηθέντες εργαζόμενους, καταγγέλλοντας ότι και σε άλλα καταστήματα της εταιρείας πιθανόν να υφίστανται τις ίδιες εργασιακές συνθήκες οι εργαζόμενοι.
Δείτε επίσης:
Εστίαση: Κατεβάστε την εφαρμογή για επαλήθευση εμβολιασμού των πελατών
FODMAPs στα τρόφιμα: η νέα προσέγγιση στην διατροφή
Κουζίνα φάντασμα: Η νέα παγκόσμια τάση στις επιχειρήσεις εστίασης
ΕΕ: Οι αναθεωρημένοι κανόνες μετά από μαζικές τροφικές δηλητηριάσεις
Εξαγωγές τροφίμων: Πως να μην πέσετε θύμα απάτης
Καύσωνας: 7 τρόφιμα που ενυδατώνουν. Ανάμεσά τους και το τζατζίκι!
Μοντέλο προσομοίωσης ανάπτυξης Clostridium botulinum σε τρόφιμα