ΑρχικήΝέαΕίναι οριστικό (μάλλον): Μετά το Πάσχα θα επαναλειτουργήσει η εστίαση.

Είναι οριστικό (μάλλον): Μετά το Πάσχα θα επαναλειτουργήσει η εστίαση.

cibum team

Ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης, μιλώντας στο Mega, δήλωσε ότι η εστίαση θα επαναλειτουργήσει μετά το Πάσχα γενομένης από τους εξωτερικούς χώρους.
«Όταν θα είμαστε στην κατάλληλη στιγμή, θα επιτραπεί να λειτουργήσει η εστίαση. Προφανώς, το βλέπουμε κάποια στιγμή μετά το Πάσχα. Έχουμε μια χώρα που μπορεί να λειτουργήσει η εστίαση και σε εξωτερικούς χώρους. Πέρυσι ξεκινήσαμε τη λειτουργία της εστίασης σε εξωτερικούς και ημι-υπαίθριους χώρους. Υπάρχει η δυνατότητα να ξεκινήσει έτσι. Φαίνεται, όμως, ότι αυτό θα συμβεί μετά το Πάσχα» είπε, ενώ έκανε γνωστό πως εντός Μαΐου θα εκταμιευθούν οι πόροι του πακέτου για στήριξη της εστίασης.

Ο κ. Παπαθανάσης σημείωσε πως ο τουρισμός που έχει σχέση με την εστίαση θα επαναλειτουργήσει, ανεξαρτήτως του πότε θα λειτουργήσει αυτόνομα ο κλάδος της εστίασης. «Σε ένα κατάλυμα ή όποιος μένει σε ένα ξενοδοχείο, μπορεί να φάει. Η εστίαση που σχετίζεται με τον τουρισμό θα λειτουργήσει. Το πότε θα λειτουργήσει ανεξάρτητα η εστίαση, θα περιμένουμε να μας το πουν οι ειδικοί» διευκρίνισε.

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Pizza Fan: Βίντεο της ΕΛ.ΑΣ. με την κρύπτη των 1,1 εκατ. στην γκαρνταρόμπα του ιδιοκτήτη και τον μηχανισμό «κέρασμα»

Η ΕΛ.ΑΣ. παρουσιάζει τον τρόπο λειτουργίας του «κεράσματος», ενώ η εταιρεία απαντά για τις δωρεάν προσφορές.

Κάδμιο στις βρεφικές τροφές: Νέα όρια για πουρέδες, δημητριακά και παιδικά γεύματα

Τα προτεινόμενα επίπεδα κυμαίνονται από 10 έως 45 μικρογραμμάρια ανά κιλό, ανάλογα με την κατηγορία τροφίμου, στο πλαίσιο νέων μέτρων για τη μείωση της έκθεσης των παιδιών σε βαρέα μέταλλα

Νέος πονοκέφαλος για τη βιομηχανία τροφίμων: Η ΕΕ ζητά ελέγχους για τις χλωριωμένες παραφίνες – Νέες απαιτήσεις αναλύσεων

Η νέα ευρωπαϊκή σύσταση προβλέπει τετραετή παρακολούθηση χημικών επιμολυντών σε βασικές κατηγορίες τροφίμων.