Τα αναδυόμενα θέματα σε διάφορες κατηγορίες που προβλέπεται ότι θα είναι το μέλλον στα τρόφιμα την νέα χρονιά.
Το Ινστιτούτο Τεχνολόγων Τροφίμων IFT διοργανώνει την 1η Δεκεμβρίου διαδικτυακό σεμινάριο για τις αναμενόμενες τάσεις γεύσης για τα τρόφιμα και τα ποτά το 2023. Το Spoonshot, χρησιμοποιώντας το λογισμικό #foodbrain, θα παρέχει πληροφορίες για τα αναδυόμενα θέματα σε διάφορες κατηγορίες που προβλέπεται ότι είναι το μέλλον στα τρόφιμα την νέα χρονιά.
Στην διαδικτυακή συνεδρία θα γίνει ανάλυση στην καινοτομία και στις νέες γεύσεις από όλο τον κόσμο. Ως μέρος της προβολής του διαδικτυακού σεμιναρίου, θα λάβετε πρόσβαση στη λευκή βίβλο «Food Brain Predicts…Trends 2023 & Beyond» του Spoonshot.
Επικοινωνία Sydnie Nugent snugent@ift.org
Για εγγραφή πατήστε ΕΔΩ.