Έκτακτη επικαιρότητα: Ύποπτο αντικείμενο στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης Νέα 20 Φεβρουαρίου, 2024 ΑρχικήΝέαΈκτακτη επικαιρότητα: Ύποπτο αντικείμενο στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης Κοινοποίηση FacebookTwitterPinterestWhatsAppLinkedinReddItEmailΤυπώνωViberCopy URL Περισσότερα σε λίγο… Ύποπτο αντικείμενο εντοπίστηκε στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. TagsΥΠΠΑΤ Κοινοποίηση FacebookTwitterPinterestWhatsAppLinkedinReddItEmailΤυπώνωViberCopy URL Cibum Ακολουθήστε το Cibum στα Google News Google News Γραφτείτε στο newsletter του cibumΜείνετε ενημερωμένοι Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. Email * Λίστες Ενδιαφέροντα άρθρα Επιλεγμένα άρθρα μεγάλου ενδιαφέροντος Expert (επιστημονικά άρθρα) Λίστα για τα τεχνικά άρθρα. (αποεπιλέξτε την λίστα αυτή αν δεν σας ενδιαφέρει) I agree to the privacy policy and terms. (Σύνδεσμος) Προηγούμενο άρθροΚαθαρίστρια απολύθηκε γιατί… έφαγε ένα σάντουιτς που περίσσεψε σε σύσκεψη στελεχών!Επόμενο άρθροΜπύρα αλλάζει το κουτάκι λόγω σύγχυσης – Τη μπερδεύουν με λεμονάδα ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Ακύρωση απάντησης Σχόλιο: εισάγετε το σχόλιό σας! Όνομα:* παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ Email:* έχετε εισάγει εσφαλμένη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου! παρακαλώ εισάγετε εδώ την ηλεκτρονική σας διεύθυνση Ιστοσελίδα: Sign up to our newsletter Αναζητήστε άρθροΑναζήτηση Must read Ασφάλεια Τροφίμων13 Απριλίου, 2025Εκτεθήκαμε διεθνώς: Ελληνικό σκεύος ευθύνεται για δηλητηρίαση Γάλλου από μόλυβδοΗ Γαλλία ενημέρωσε το Ευρωπαϊκό RASFF για σοβαρό κίνδυνο από ελληνικό σκεύος Γαστρονομία12 Απριλίου, 2025Ποια είναι η καλύτερη μαρινάδα για το κρέας σας – Τι αποκαλύπτει η επιστήμη για το μαρινάρισμα του κρέατος με οξέαΜια σειρά πειραμάτων καταρρίπτει μύθους και επιβεβαιώνει ότι η επιλογή του σωστού οξέος μπορεί να κάνει τη διαφορά στην υφή, τη γεύση και τη ζουμερότητα του κρέατος. Νέα12 Απριλίου, 2025Το φθηνό ψάρι στο “στόχαστρο” Οργανώσεων – Γιατί και ποιοι εξέδωσαν οδηγία να μην το τρώμε – Αντιδρά η ευρωπαϊκή ΑλιείαΗ αλιευτική βιομηχανία της ΕΕ καταγγέλλει τη συμβουλή των ΜΚΟ προς τους καταναλωτές να σταματήσουν να αγοράζουν το ψάρι που αλιεύει ο στόλος της ΕΕ Ροή Ενημέρωσης Καμπανάκι κινδύνου για τα απορρυπαντικά πλυντηρίου σε ταμπλέτεςυγεία21 λεπτά πριν Εκτεθήκαμε διεθνώς: Ελληνικό σκεύος ευθύνεται για δηλητηρίαση Γάλλου από μόλυβδοΑσφάλεια Τροφίμων3 ώρες πριν Νερό από… αέρα κοπανιστό: Η καινοτομία που υπόσχεται λύση στην παγκόσμια λειψυδρίαΤεχνολογία Τροφίμων4 ώρες πριν Το νούμερο ένα λάθος στην προσπάθεια απώλειας βάρους – Κι όμως δεν είναι τρόφιμοΔιατροφή και Υγεία5 ώρες πριν Ο δημιουργός της NutellaΑριστερό Εξτρέμ5 ώρες πριν Πάνω από 3 εκατομμύρια παιδιά πέθαναν από λοιμώξεις που σχετίζονται με την μικροβιακή αντοχή το 2022 – Μεγάλη μελέτηυγεία5 ώρες πριν Δείτε επίσης!Προτεινόμενα άρθρα Εκτεθήκαμε διεθνώς: Ελληνικό σκεύος ευθύνεται για δηλητηρίαση Γάλλου από μόλυβδο Η Γαλλία ενημέρωσε το Ευρωπαϊκό RASFF για σοβαρό κίνδυνο από ελληνικό σκεύος Νερό από… αέρα κοπανιστό: Η καινοτομία που υπόσχεται λύση στην παγκόσμια λειψυδρία Επιστήμονες μετατρέπουν υπολείμματα τροφών σε απορροφητικά υλικά που συλλέγουν καθαρό πόσιμο νερό από την ατμόσφαιρα. Το νούμερο ένα λάθος στην προσπάθεια απώλειας βάρους – Κι όμως δεν είναι τρόφιμο Καθηγητής αποκαλύπτει τι σαμποτάρει τη δίαιτά σας και τι μπορείτε να κάνετε γι’ αυτό. Ο δημιουργός της Nutella Του Γιάννη Ζαμπετάκη*