Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου, 2022
16.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Επιτέλους! Δημοσιεύτηκε η νέα ΚΥΑ 6632/2021 με τα πρωτόκολλα των ξενοδοχείων για το 2021

ΑρχικήΝέαΕπιτέλους! Δημοσιεύτηκε η νέα ΚΥΑ 6632/2021 με τα πρωτόκολλα των ξενοδοχείων για το 2021
spot_img

cibum team

Διαβάσαμε την ΚΥΑ και σας παρουσιάζουμε τα πρώτα συμπεράσματα:

Έχουμε και λέμε
α. Άλλαξε σε σχέση με το προσχέδιο η παράγραφος για την είσοδο μη διαμενόντων στο ξενοδοχείο και ορθά ξαναέγινε στο δωμάτιο όπως πέρυσι.
β. Δυστυχώς παραλία και πισίνα όπως πέρυσι σχετικά με λουόμενους και αποστάσεις σε ομπρέλες
γ. Οροφοκομία και υποδοχή τα ίδια!
δ. Μπουφές αν θέλουμε σερβίρεται μόνος ο πελάτης με γάντια!
ε. Συντήρηση όπως πέρυσι για χλωριώσεις και αερισμό

Όλα αυτά με την ΚΥΑ 6632/21.4.2021 που προσδιορίζονται τα πρωτόκολλα λειτουργίας γαι την πρόληψη εξάπλωσης της COVID19 στα ξενοδοχείων για το 2021 και γίνεται αντικατάσταση της υπ’ αρ. 1881/29.05.2020 κοινής υπουργικής απόφασης «Ειδικά πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου βάσει των οποίων λειτουργούν οι τουριστικές επιχειρήσεις στο πλαίσιο της λήψης μέτρων έναντι του κορωνοϊού COVID-19»

ΥΓ ο Νίκος Γδοντέλης πρότεινε για τίτλο του άρθρου “Φρέσκα Περσινά Κουλούρια” αφού ελάχιστες για να μην πουμε καμία πρόταση του κλαδου του τουρισμού (πλην μια για τον μπουφέ) δεν ενσωματώθηκε. Ειπαμε τελικά να βάλουμε ως τιτλο κάτι πιο τεχνοκρατικό και να παμε παρακάτω 

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

GFSI: Τρίμηνη αποβολή του IFS – Ποιες οι συνέπειες σε επιχειρήσεις και αγορά

Η ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής του GFSI μιλά για θέματα ακεραιότητας, εμπιστοσύνης και εμπιστευτικότητας.

Η EE θέτει ανώτατα όρια για τις χημικές ουσίες PFAS στα τρόφιμα: Ο Κανονισμός 2022/2388

Ανώτατα όρια για την παρουσία PFOS, PFOA, PFNA και PFHxS  στα τρόφιμα καθόρισε η ΕΕ με τον κανονισμό 2022/2388 της 7ης Δεκεμβρίου προκειμένου να εξασφαλιστεί υψηλό επίπεδο προστασίας της ανθρώπινης υγείας.

Γεωπονικό Αθήνας: Τροποποίηση στις συνθήκες παραγωγής στραγγιστού γιαουρτιού για να μειωθεί το υποπροϊόν ορού γάλακτος

Πρωτοποριακή μελέτη του γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών για την μείωση του υποπροϊόντος όξινου ορού γάλακτος και την αύξηση της απόδοσης του στραγγιστού γιαουρτιού.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα