ΑρχικήPicksNews Line8ο Ελληνογερμανικό Φόρουμ Τροφίμων: Περισσότερες από 60 επιχειρηματικές συναντήσεις

8ο Ελληνογερμανικό Φόρουμ Τροφίμων: Περισσότερες από 60 επιχειρηματικές συναντήσεις

1 λεπτά ανάγνωσης

Έχουν ” κλείσει” 60 Β2Β συναντήσεις ελληνικών εταιρειών με γερμανικές εταιρείες εισαγωγής, διανομής καθώς και χονδρικής και λιανικής πώλησης προϊόντων με ισχυρή παρουσία στη γερμανική αγορά

Περισσότερες από 60 Β2Β συναντήσεις μεταξύ 6 γερμανικών και 18 ελληνικών εταιρειών, θα πραγματοποιηθούν κατά τη δεύτερη ημέρα του 8ου Ελληνογερμανικού Φόρουμ Τροφίμων, με τίτλο «Αειφορία-Εξωστρέφεια, “καλλιεργούν” ανάπτυξη για τα γεωργικά προϊόντα», που συνδιοργανώνεται στις 30 και 31 Μαΐου, στη Θεσσαλονίκη, σε κεντρικό ξενοδοχείο, από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, την BASF ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ και την Ελληνική Πρεσβεία της Ελλάδος στο Βερολίνο.

- Advertisement -

Πιο συγκεκριμένα, οι έξι γερμανικές εταιρείες εισαγωγής, διανομής καθώς και χονδρικής και λιανικής πώλησης προϊόντων -με ισχυρή παρουσία στη γερμανική αγορά, θα διερευνήσουν τη δυνατότητα σύναψης εμπορικών συνεργασιών με Έλληνες παραγωγούς, διακινητές και τυποποιητές γεωργικών αγαθών.

Η διήμερη εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Δήμου Θεσσαλονίκης και του Συνδέσμου Εξαγωγέων – ΣΕΒΕ και διοργανώνεται με την υποστήριξη της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης. Κεντρικός ομιλητής του φόρουμ θα είναι ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γ. Γεωργαντάς

- Advertisement -

Για περισσότερες πληροφορίες, κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί να ανατρέχει στην ιστοσελίδα του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου.

- Advertisement -

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Η άγνωστη επιδημία εντεροϊού στη Λέσβο: Η μεγαλύτερη συρροή άσηπτης μηνιγγίτιδας των τελευταίων ετών

Ο ΕΟΔΥ ταυτοποίησε τον Echovirus 30, όμως η επιδημιολογική διερεύνηση δεν εντόπισε την πηγή μετάδοσης.

40 νέες προσλήψεις στον ΕΦΕΤ για την ενίσχυση των ελέγχων τροφίμων – Από τον Σεπτέμβριο επιθεωρήσεις και στα κυλικεία σχολείων

O ΥπΑΑΤ Μ. Σχοινάς επισκέφθηκε τον ΕΦΕΤ και ανακοίνωσε 40 προσλήψεις για την ενίσχυση των ελέγχων ασφάλειας τροφίμων.

Ευρωπαϊκός συναγερμός για ρύζι με ορυκτέλαια έως και +19.978% πάνω από το όριο – Η Ελλάδα στις 30 χώρες διανομής, 54 follow-ups (φωτο)

Ευρωπαϊκή ειδοποίηση RASFF για ρύζι με MOSH και MOAH: Νέα επικαιροποίηση με περισσότερες χώρες, ανακλήσεις και εργαστηριακά ευρήματα.