ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΑνακοίνωση της ELBISCO σχετικά με το τραγικό συμβάν

Ανακοίνωση της ELBISCO σχετικά με το τραγικό συμβάν

1 λεπτά ανάγνωσης

Η εταιρεία εξέδωσε πριν από λίγη ώρα το ακόλουθο δελτίο τύπου:

“Η εταιρία ELBISCO A.E. και οι άνθρωποί της εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη και τον αποτροπιασμό τους για το πρόσφατο τραγικό συμβάν, της 17-11-2021, που οδήγησε στον θάνατο το άτυχο 8χρονο κορίτσι.

Η επιχείρηση, στις εγκαταστάσεις της οποίας, στο Κερατσίνι Πειραιώς, συνέβη το φρικτό γεγονός, δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την εταιρία ELBISCO AE και τη μάρκα ΑΛΛΑΤΙΝΗ (μετοχική, επιχειρηματική, εμπορική, συνεργασίας ή άλλη).

Η εταιρία μας, εδώ και πολλές δεκαετίες, παράγει τα αναγνωρισμένα προϊόντα της (μπισκότα, κέικ, αλμυρά κράκερ και άλευρα τελικού καταναλωτή), υπό το σήμα φήμης ΑΛΛΑΤΙΝΗ, αποκλειστικά στα δύο εργοστάσιά της στο Πικέρμι Αττικής και στην Γλύφα Χαλκίδας.

Επισημαίνουμε, τέλος, ότι η προαναφερόμενη, εδρεύουσα στο Κερατσίνι Πειραιώς, επιχείρηση χρησιμοποιεί σε προϊόντα παραγωγής της (χονδρικής εμπορίας και προοριζόμενα για επαγγελματική χρήση) το σήμα ΑΛΛΑΤΙΝΗ, εναντίον της θέλησης της εταιρίας μας η οποία, για τον λόγο αυτό, έχει άμεσα, ήδη από το έτος 2015, προσφύγει στην ελληνική δικαιοσύνη και ευρίσκεται σε αντιδικία με την άνω επιχείρηση.”

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Κιμάς πίσω από τραγωδία με 10 νεκρούς – Καμπανάκι για τις πρακτικές και τα πρόστιμα στα ελληνικά σουπερμάρκετ

Δέκα θάνατοι από STEC O157:H7 στο Βέλγιο και αλλεπάλληλα πρόστιμα για τη διαχείριση κιμά στην Ελλάδα.

Μπισκότα: Μελέτη εντόπισε σε όλα τα δείγματα ακρυλαμίδιο, ουσία με πιθανές καρκινογόνες επιδράσεις – Ποιοι κινδυνεύουν περισσότερο

Η μελέτη εντόπισε ακρυλαμίδιο σε όλα τα δείγματα και συνύπαρξη πολλών διαφορετικών μυκοτοξινών σχεδόν στο σύνολο των προϊόντων.

Γνωστά πατατάκια σε μεγάλα σούπερ μάρκετ: Επιστημονική ανάλυση και αξιολόγηση κινδύνου 30 προϊόντων από διεθνείς μάρκες

Τι έδειξαν οι αναλύσεις 30 εμπορικών σνακ πατάτας για γλυκοαλκαλοειδή, κατανάλωση και πιθανό κίνδυνο για παιδιά.