ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΑνακοίνωση της ELBISCO σχετικά με το τραγικό συμβάν

Ανακοίνωση της ELBISCO σχετικά με το τραγικό συμβάν

1 λεπτά ανάγνωσης

Η εταιρεία εξέδωσε πριν από λίγη ώρα το ακόλουθο δελτίο τύπου:

“Η εταιρία ELBISCO A.E. και οι άνθρωποί της εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη και τον αποτροπιασμό τους για το πρόσφατο τραγικό συμβάν, της 17-11-2021, που οδήγησε στον θάνατο το άτυχο 8χρονο κορίτσι.

Η επιχείρηση, στις εγκαταστάσεις της οποίας, στο Κερατσίνι Πειραιώς, συνέβη το φρικτό γεγονός, δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την εταιρία ELBISCO AE και τη μάρκα ΑΛΛΑΤΙΝΗ (μετοχική, επιχειρηματική, εμπορική, συνεργασίας ή άλλη).

Η εταιρία μας, εδώ και πολλές δεκαετίες, παράγει τα αναγνωρισμένα προϊόντα της (μπισκότα, κέικ, αλμυρά κράκερ και άλευρα τελικού καταναλωτή), υπό το σήμα φήμης ΑΛΛΑΤΙΝΗ, αποκλειστικά στα δύο εργοστάσιά της στο Πικέρμι Αττικής και στην Γλύφα Χαλκίδας.

Επισημαίνουμε, τέλος, ότι η προαναφερόμενη, εδρεύουσα στο Κερατσίνι Πειραιώς, επιχείρηση χρησιμοποιεί σε προϊόντα παραγωγής της (χονδρικής εμπορίας και προοριζόμενα για επαγγελματική χρήση) το σήμα ΑΛΛΑΤΙΝΗ, εναντίον της θέλησης της εταιρίας μας η οποία, για τον λόγο αυτό, έχει άμεσα, ήδη από το έτος 2015, προσφύγει στην ελληνική δικαιοσύνη και ευρίσκεται σε αντιδικία με την άνω επιχείρηση.”

- Advertisement -

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Μάρκετινγκ τροφίμων και ChatGPT: Η νέα μάχη των brands για θέση στις απαντήσεις της τεχνητής νοημοσύνης – Τι έκανε η Unilever

Η άνοδος των εργαλείων τεχνητής νοημοσύνης αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι καταναλωτές αναζητούν συνταγές και προϊόντα, οδηγώντας τις βιομηχανίες τροφίμων σε νέες στρατηγικές ψηφιακής προβολής

Η Μαίρη συστήνεται: Η κομμώτρια που ερωτεύτηκε έναν επιστήμονα και μπήκε στον κόσμο της ασφάλειας τροφίμων

Η αυθόρμητη κομμώτρια από τη Γλυφάδα παίρνει το μικρόφωνο, αποκαλύπτει ένα επικό love story που ξεκίνησε από ένα μανικιούρ και υπόσχεται να βάλει σε τάξη τις επιστημονικές εμμονές του Τάσου

Ελληνικά σχολικά κυλικεία: Τέλος τα τσιπς, τα κρουασάν και οι σοκολάτες – Τι θα μπορούν να αγοράζουν οι μαθητές από Σεπτέμβριο

Με στόχο να ενισχυθεί ο ρόλος του σχολείου στην υιοθέτηση σωστών διατροφικών συνηθειών από μικρή ηλικία.