Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
15.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Το 2022 η χρονιά της βαρελίσιας μπύρας χωρίς αλκοόλ

ΑρχικήΝέαΚαινοτομία / ΤάσειςΤο 2022 η χρονιά της βαρελίσιας μπύρας χωρίς αλκοόλ
spot_img

Του Νικόλα Εμμανουήλ

Η μπύρα χωρίς αλκοόλ προβλέπεται να είναι ευρέως διαθέσιμη σε βαρέλια με βρυσάκι από τον ερχόμενο Ιανουάριο, καθώς η Heineken ισχυρίζεται ότι έχει λύσει το “αίνιγμα” της μαγιάς.

Η εταιρεία πιστεύει ότι μέχρι το 2025 ο αριθμός των βαρελιών Heineken 0.0 (χωρίς αλκοόλ) στις παμπ του Ηνωμένου Βασιλείου θα είναι αντίστοιχος με αυτόν της παραδοσιακής μπύρας με αλκοόλ.

Η Heineken έχει βρει έναν τρόπο να σταματήσει την ανάπτυξη της μαγιάς στα βρυσάκια μπύρας χωρίς αλκοόλ, με αποτέλεσμα την ευρεία κυκλοφορία βαρελίσιας μπύρας χωρίς αλκοόλ σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο, αρχής γενομένης από τον Ιανουάριο, αφού μέχρι τώρα η μπύρα χωρίς αλκοόλ πωλούνταν κυρίως σε μπουκάλια και κουτάκια.

Πριν από αρκετά χρόνια η Heineken δοκίμασε ένα σύστημα βαρελιού –  πάγκου? σε πολλές παμπ και μπαρ στο Ηνωμένο Βασίλειο, το οποίο είχε λάβει θετικά σχόλια. Ωστόσο, η εταιρεία δεν είχε καταφέρει να βρει μια λύση για μια ευρεία κυκλοφορία μπύρας χωρίς αλκοόλ χρησιμοποιώντας τα βαρέλια μιας παμπ μέχρι τώρα.

Πέντε χρόνια έρευνας οδήγησαν στην ανακάλυψη της εταιρείας ότι η διατήρηση του εξοπλισμού του κελαριού σε ψύξη μεταξύ 0°C και 2°C μπορεί να αποτρέψει την ανάπτυξη της μαγιάς. Αντίθετα, το τυπικό lager της Heineken αποθηκεύεται στους 3°C έως 6°C.

Η εταιρεία είπε στους Sunday Times ότι μέχρι το 2025 προβλέπει ότι θα μπορούσαν να υπάρχουν τόσες βρύσες Heineken 0.0 Draft σε βρετανικές παμπ και μπαρ, όσες και οι τυπικές βρύσες της Heineken.

Πηγή: Thedrinkbusiness.com

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

spot_img

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πλαστικά καλαμάκια: Ποιος κοροϊδεύει ποιον; – Της Άννας Λεκατσά*

Επέμβαση διάσωσης του πλανήτη ξεκινώντας από τα πλαστικά καλάμια: "Η εγχείρηση πέτυχε αλλά ο ασθενής πέθανε..."

Ο κίνδυνος για την υγεία των καταναλωτών από απάτη τροφίμων – Περίπτωση χρήσης θειωδών στο κρέας

Διαχείριση κινδύνου παράνομης χρήσης θειωδών αλάτων σε παρασκευάσματα κρέατος.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα