ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΑνάληψη Καθηκόντων Γενικής Διευθύντριας στην Eurofins Athens Analysis Laboratories

Ανάληψη Καθηκόντων Γενικής Διευθύντριας στην Eurofins Athens Analysis Laboratories

1 λεπτά ανάγνωσης

Τη θέση της νέας Γενικής Διευθύντριας της Eurofins Αθηνών ανέλαβε η κ. Αγγελική Λαΐου

Η Eurofins Αθηνών ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την ανάληψη των καθηκόντων της νέας Γενικής Διευθύντριας, Αγγελικής Λαΐου. Η κα Λαΐου αναλαμβάνει τη θέση με όραμα την περαιτέρω ενίσχυση της στρατηγικής ανάπτυξης, της οικονομικής και λειτουργικής αριστείας, καθώς και της καινοτομίας της εταιρείας στην ελληνική αγορά.

- Advertisement -

Με πολυετή εμπειρία στην οικονομική διοίκηση, τον στρατηγικό σχεδιασμό και την ανάπτυξη επιχειρήσεων, η κα Λαΐου θα επικεντρωθεί στη βελτιστοποίηση επιχειρησιακών διαδικασιών, στην ενίσχυση των διεθνών συνεργασιών και στην υλοποίηση καινοτόμων λύσεων που ενισχύουν την επιχειρηματική και οικονομική ανάπτυξη της Eurofins στην Ελλάδα.

Ως μέλος του διεθνούς ομίλου Eurofins Scientific, η Eurofins Αθηνών παραμένει αφοσιωμένη στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και στην υποστήριξη της επιστημονικής και επιχειρηματικής κοινότητας στη χώρα.

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Μύγες σε μία στις δύο κουζίνες εστιατορίων – Ο κίνδυνος για την ασφάλεια των τροφίμων και οι τρόποι πρόληψης

Πάνω από 130 παθογόνα, όπως Salmonella και Campylobacter, έχουν καταγραφεί σε οικιακές μύγες. Δείτε πώς προλαμβάνεται ο κίνδυνος.

Λιγότερη φέτα και υψηλότερες τιμές – Φόβος για «φέτα» που δεν είναι φέτα: Πώς να ξεχωρίζετε την αυθεντική

Ζωονόσοι και μειωμένη παραγωγή πιέζουν τη φέτα, ενώ οι έλεγχοι εντοπίζουν λευκά τυριά που παρουσιάζονται ως ΠΟΠ.

Ελληνικά κοτόπουλα: Πάνω από 4 στα 10 δείγματα θετικά σε Salmonella και σχεδόν 6 στα 10 σε Campylobacter – Μελέτη ΑΠΘ

Μελέτη του ΑΠΘ σε 233 κοτόπουλα βρήκε Salmonella στο 42,5% και Campylobacter στο 57,5% των δειγμάτων. Τι έδειξαν οι αναλύσεις.