Πέμπτη, 10 Απριλίου, 2025
15.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

BDL: Αλμπουμίνη Παστεριωμένο Ασπράδι Αυγού σε Σκόνη

ΑρχικήTop quality 4uBDL: Αλμπουμίνη Παστεριωμένο Ασπράδι Αυγού σε Σκόνη
spot_img

Το ασπράδι αυγού σε σκόνη της BDL έχει τα ίδια λειτουργικά χαρακτηριστικά με το νωπό και μπορεί να το αντικαταστήσει τέλεια σε σχεδόν όλες τις χρήσεις του.

Η εταιρία BDL Organic & Healthy Food είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με πολύχρονη εμπειρία στον τομέα των βιολογικών προϊόντων & της υγιεινής διατροφής. Έχει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας  η οποία επεκτείνεται συνεχώς. Κύριος σκοπός της bdlorganics η διάθεση στην αγορά ανώτερης ποιότητας προϊόντων με εξαιρετικό σχεδιασμό.

- Advertisement -

Η BDL δημιουργεί ξεχωριστές & φιλικές στον καταναλωτή συσκευασίες οι οποίες απευθύνονται σε όλη την οικογένεια, παρακολουθώντας τις διεθνείς τάσεις της αγοράς.

ΑΣΠΡΑΔΙ ΑΥΓΟΥ ΣΕ ΣΚΟΝΗ

Το ασπράδι αυγού σε σκόνη μπορεί να αντικαταστήσει τέλεια το νωπό ασπράδι αυγού σε σχεδόν όλες τις χρήσεις του, στην αρτοποιία, την ζαχαροπλαστική κ.λπ. έχει τα ίδια λειτουργικά χαρακτηριστικά με το νωπό. Είναι εύκολο στη χρήση & διατηρείται εκτός ψυγείου. Χρησιμοποιήστε το για την παρασκευή παγωτών, μαρέγκας, μακαρόν ή όπου είναι απαραίτητο το ασπράδι αυγού.

100g ασπράδι σκόνη σε 700ml νερού δίνουν 800g ασπραδιού περίπου: 25 αυγά.
4g ασπράδι σκόνη σε 28ml νερού δίνουν 32g ασπραδιού περίπου: 1 αυγό.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Τι “κρύβεται” πίσω από τις καθημερινές ανακλήσεις τροφίμων λόγω μόλυνσης από μεταλλικά θραύσματα

Αν και οι βιομηχανίες τροφίμων εφαρμόζουν αυστηρά μέτρα ασφαλείας, τα λάθη δεν μηδενίζονται ακόμη και από τους κολοσσούς της βιομηχανίας τροφίμων.

Το «πότε» μετράει όσο το «τι» : Πως το timing των γευμάτων επηρεάζει την απώλεια βάρους – Του Νίκου Ζορζοβίλη*

Η ώρα που τρώμε είναι εξίσου σημαντική με το τι τρώμε, επηρεάζοντας τον μεταβολισμό, την όρεξη και τη γενικότερη υγεία.

Σήμα κινδύνου για τη δημόσια υγεία – Ανακαλύφθηκε άγνωστο έως σήμερα στέλεχος σαλμονέλας από Ιταλούς ερευνητές

Εμφάνιση Salmonella enterica που φέρει γονίδιο καρβαπενεμάσης bla OXA-181 στην Ιταλία
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα