Παρασκευή, 9 Μαΐου, 2025
23.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Bliss Point: KYANO – CYAN το πρώτο ελληνικό μπλε τυρί

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαBliss Point: KYANO - CYAN το πρώτο ελληνικό μπλε τυρί
spot_img

Παράγεται στην Κεντρική Μακεδονία από κατσικίσιο γάλα

Κυανό

Το ΚΥΑΝΟ είναι το πρώτο Ελληνικό μπλε τυρί και παράγεται από κατσικίσιο γάλα.

- Advertisement -

Περιέχει φρέσκο κατσικίσιο γάλα που συλλέγεται από κοπάδια που βόσκουν ελεύθερα στα ορεινά της Κεντρικής Μακεδονίας.

Το ιδανικό μικροκλίμα, το φρέσκο γάλα από τα κοπάδια που βόσκουν ελεύθερα, αποτελούν την τέλεια βάση για ένα μοναδικό προϊόν με ιδιαίτερη υφή και γεύση.

ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ:ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΟ ΑΡΒΑΝΙΤΗ
ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ:ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΓΑΛΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΚΑΤΑΓΩΓΗ:ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
ΩΡΙΜΑΝΣΗ:2 ΜΗΝΕΣ ΠΑΛΑΙΩΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

https://www.facebook.com/BlissPoint.gr/videos/699690404243189/

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Γιατί η Manchester United ψάχνει υπεύθυνο ασφάλειας τροφίμων; Το σωστό παράδειγμα ενός τεράστιου συλλόγου

Η σημασία της διατροφικής ασφάλειας στον επαγγελματικό αθλητισμό και ένα πρόσφατο περιστατικό που το επιβεβαιώνει

Εξαγωγές ελληνικών προϊόντων στις ΗΠΑ: Αιφνιδιαστικές επιθεωρήσεις ανακοίνωσε ο FDA

Τέλος στις προειδοποιήσεις για ελέγχους σε φαρμακοβιομηχανίες και μονάδες παραγωγής τροφίμων.

Πατατάκια και κατεψυγμένη πίτσα ΔΕΝ είναι τρόφιμα λένε επιστήμονες – Ο οργανισμός τα αντιμετωπίζει ως… φλεγμονή

Νέα μελέτη-ορόσημο συνδέει άμεσα τα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα με την κακή υγεία
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα