Δευτέρα, Ιανουάριος 13, 2025
8.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Bliss Point: KYANO – CYAN το πρώτο ελληνικό μπλε τυρί

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαBliss Point: KYANO - CYAN το πρώτο ελληνικό μπλε τυρί
spot_img

Παράγεται στην Κεντρική Μακεδονία από κατσικίσιο γάλα

Κυανό

Το ΚΥΑΝΟ είναι το πρώτο Ελληνικό μπλε τυρί και παράγεται από κατσικίσιο γάλα.

Περιέχει φρέσκο κατσικίσιο γάλα που συλλέγεται από κοπάδια που βόσκουν ελεύθερα στα ορεινά της Κεντρικής Μακεδονίας.

Το ιδανικό μικροκλίμα, το φρέσκο γάλα από τα κοπάδια που βόσκουν ελεύθερα, αποτελούν την τέλεια βάση για ένα μοναδικό προϊόν με ιδιαίτερη υφή και γεύση.

ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ:ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΟ ΑΡΒΑΝΙΤΗ
ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ:ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΓΑΛΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΚΑΤΑΓΩΓΗ:ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
ΩΡΙΜΑΝΣΗ:2 ΜΗΝΕΣ ΠΑΛΑΙΩΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

https://www.facebook.com/BlissPoint.gr/videos/699690404243189/

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Η δυσάρεστη “έκπληξη” που κρύβουν τα συκωτάκια – Ανατροπή στα έως τώρα δεδομένα φέρνει νέα έρευνα

Σχεδόν τα μισά από τα συκωτάκια από μοσχάρι, χοιρινό, κοτόπουλο και αρνί που αναλύθηκαν ήταν μολυσμένα με Campylobacter - Ποιο είδος είναι το πιο μολυσμένο.

Επανάσταση στην αντιμετώπιση των βιοφίλμ σε μονάδες επεξεργασίας – Επιστήμονες εντόπισαν τον “αδυσώπητο” εχθρό τους

Επιστήμονες ανακάλυψαν φυσική ουσία που εμποδίζει τον σχηματισμό βιοφίλμ.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο