Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
15.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Carlsberg: Προβλέπει αυξημένα κέρδη για το 2023

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαCarlsberg: Προβλέπει αυξημένα κέρδη για το 2023
spot_img

Σύμφωνα με τα οικονομικά στοιχεία που δημοσίευσε χτες, η Carlsberg αναμένει αυξημένα λειτουργικά κέρδη μεταξύ 4 ως 7%. Παράλληλα, το πρώτο τρίμηνο της εταιρείας ξεπέρασε τις προσδοκίες σε πωλήσεις.

Αύξησε τις προβλέψεις της στα οργανικά λειτουργικά κέρδη της για το 2023 η Carlsberg, η οποία συνιστά την τρίτη μεγαλύτερη ζυθοποιία στον κόσμο.

Αναλυτικότερα η εταιρεία, δήλωσε ότι αναμένει τώρα αύξηση των οργανικών λειτουργικών κερδών φέτος μεταξύ 4% και 7%, έναντι ενός προηγούμενου εύρους μείον 2% έως συν 5% που είχε προβλέψει, γεγονός που η ίδια αποδίδει στις σταθερές της επιδόσεις.

Η εταιρεία με έδρα την Κοπεγχάγη είπε ότι οι όγκοι κατά την περίοδο Ιανουαρίου-Ιουνίου αυξήθηκαν κατά 0,8% οργανικά, ενώ οι πωλήσεις βιολογικών προϊόντων αυξήθηκαν κατά 11,2%, σύμφωνα με τα πλήρη οικονομικά στοιχεία της που δημοσιεύτηκαν χτες, 16 Αυγούστου. Τα οργανικά λειτουργικά κέρδη αυξήθηκαν κατά 5,2% την περίοδο.

Αν και τον Απρίλιο η Carlsberg ανέφερε τις προβλεπόμενες πωλήσεις της να ξεπερνούν το προσδοκώμενο και τα κέρδη της να μειώνονται ελαφρώς λόγω των αυξήσεων τιμών που εφάρμοσε, τελικά οι πωλήσεις της για το πρώτο τρίμηνο του έτους ανήλθαν σε 2,2 δισεκατομμύρια ευρώ έναντι 2,1 δις ευρώ που είχαν προβλέψει οι αναλυτές της.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο