Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2023
24.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Coca Cola: Πρόγραμμα επιστροφής γυάλινων μπουκαλιών σε συνεργασία με τη Βρετανική αλυσίδα Milk & More

ΑρχικήΝέαΠεριβάλλον / ΒιωσιμότηταCoca Cola: Πρόγραμμα επιστροφής γυάλινων μπουκαλιών σε συνεργασία με τη Βρετανική αλυσίδα Milk & More
spot_img

Οι καταναλωτές θα αφήνουν στην πόρτα τους τα άδεια μπουκάλια τα οποία θα συλλέγονται από υπαλλήλους της Milk & More προκειμένου να ξαναχρησιμοποιηθούν.

Μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παράδοσης γάλακτος και ειδών παντοπωλείου της Βρετανίας η Milk&More, υιοθετεί σύστημα επιστροφής γυάλινων μπουκαλιών της Coca Cola, σε συνεργασία με την Cola-Cola Europacific Partners (CCEP).

Από τις 5 Ιουνίου οι καταναλωτές που αγοράζουν μπουκάλια Coca Cola Zero Sugar θα τα τα ξεπλένουν, θα τα αφήνουν έξω από τα σπίτια τους και οι υπάλληλοι της Milk&More θα τα συλλέγουν προκειμένου να απολυμαίνονται και θα ξαναχρησιμοποιούνται από την Coca Cola. Η επαναχρησιμοποίηση ενός μπουκαλιού μπορεί να γίνει έως και 20 φορές οπότε αναμένεται να προσφέρει 82% μείωση του αποτυπώματος άνθρακα σε σύγκριση με το γυαλί μιας χρήσης. 

Η Milk & More παραδίδει ήδη επαναχρησιμοποιούμενα γυάλινα μπουκάλια για βιολογικό και συμβατικό και εναλλακτικό γάλα, χυμούς φρούτων, νερό και αναψυκτικά, υποστηρίζοντας ότι τα μπουκάλια γάλακτος της επαναχρησιμοποιούνται 28 φορές κατά μέσο όρο.

«Η δοκιμή μεταξύ της Milk & More και της Coca-Cola Europacific Partners προσφέρει έναν άλλο τρόπο στους καταναλωτές να αγοράζουν αναψυκτικά και να μειώσουν την ποσότητα της συσκευασίας που χρησιμοποιείται», εξηγεί ο Διευθύνων Σύμβουλος της Milk & More, Patrick Müller. «Οι δύο επιχειρήσεις μοιράζονται τη δέσμευση να εργαστούν προς το Net Zero και να κάνουμε ό,τι μπορούμε και οι δύο για να υποστηρίξουμε το περιβάλλον.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

spot_img

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

EFSA – Φέτα: Πράσινο φως για το ένζυμο λιπάση τριακυλογλυκερόλης στην παραγωγή φέτας και άλλων τυριών

Ο ομάδα της EFSA κατέληξε στο συμπέρασμα πως δεν προκαλεί ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια.

Παρειδωλία: Βλέπετε κι εσείς πρόσωπα στον καφέ ή στο καμένο τοστ; Δεν είστε οι μόνοι!

Πως το φαινόμενο της παρειδωλίας, βοήθησε στην επιβίωση των προγόνων μας.

ΕΕ – Πρόσθετα: Εγκρίθηκε το ξίδι ως ρυθμιστής οξύτητας – Και το όνομα αυτού Ε 267

Για πρώτη φορά το ξίδι στον ενωσιακό κατάλογο προσθέτων τροφίμων.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα