Κυριακή, 13 Απριλίου, 2025
17.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ΔΕΛΤΑ: Αυξήσεις μισθών στους εργαζομένους

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΔΕΛΤΑ: Αυξήσεις μισθών στους εργαζομένους
spot_img

Αύξηση του βασικού μισθού κατά 12%Αυξήσεις μισθών έως 5%.

Σε αυξήσεις μισθών προχωράει η ΔΕΛΤΑ με στόχο την ενίσχυση του εισοδήματος των εργαζομένων της αντιλαμβανόμενη τη δύσκολη οικονομική συγκυρία.

- Advertisement -

Συγκεκριμένα, η ΔΕΛΤΑ ανακοινώνει:

  • Αύξηση του βασικού μισθού κατά 12%
  • Αυξήσεις μισθών έως 5%

Τα μέτρα έχουν ισχύ από 01/01/2023.

Οι πρωτοβουλίες αυτές καλύπτουν το 90% των εργαζομένων της ΔΕΛΤΑ και αποτελεί μέρος της ευρύτερης στρατηγικής της εταιρείας για διαρκή στήριξη του ανθρώπινου δυναμικού της ειδικότερα σε δύσκολες συνθήκες.

  • Έκτακτες παροχές ή διεύρυνση υφισταμένων (ενδεικτικά: καταβολή δωρο-επιταγών στο σύνολο των εργαζομένων για τα Χριστούγεννα, καταβολή δωρο-επιταγών στα παιδιά των εργαζομένων που εισάγονται στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, κ.α.).

Οι αυξήσεις αυτές λαμβάνουν χώρα την ώρα που η ΔΕΛΤΑ δραστηριοποιείται στην πλέον νευραλγική κατηγορία προϊόντων πρώτης ανάγκης για το σύνολο των καταναλωτών καταβάλλοντας προσπάθειες συγκράτησης του κόστους.

Η Διοίκηση, κάτω από αντίξοες συνθήκες, συνεχίζει να αναπτύσσει ένα επιχειρηματικό μοντέλο, με έμφαση στο ανθρώπινο δυναμικό, την καινοτομία και τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Η εταιρεία στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι η μετάβαση στη νέα εποχή γίνεται με συνοδοιπόρους τους εργαζομένους της τους οποίους και στηρίζει εμπράκτως.

Η ΔΕΛΤΑ επιβεβαιώνει ότι παραμένει ένας από τους μεγαλύτερους εργοδότες επιλογής στην ελληνική αγορά.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ποια είναι η καλύτερη μαρινάδα για το κρέας σας – Τι αποκαλύπτει η επιστήμη για το μαρινάρισμα του κρέατος με οξέα

Μια σειρά πειραμάτων καταρρίπτει μύθους και επιβεβαιώνει ότι η επιλογή του σωστού οξέος μπορεί να κάνει τη διαφορά στην υφή, τη γεύση και τη ζουμερότητα του κρέατος.

Το φθηνό ψάρι στο “στόχαστρο” Οργανώσεων – Γιατί και ποιοι εξέδωσαν οδηγία να μην το τρώμε – Αντιδρά η ευρωπαϊκή Αλιεία

Η αλιευτική βιομηχανία της ΕΕ καταγγέλλει τη συμβουλή των ΜΚΟ προς τους καταναλωτές να σταματήσουν να αγοράζουν το ψάρι που αλιεύει ο στόλος της ΕΕ

Προσοχή – ΕΦΕΤ: «ΜΗΝ το φάτε» – Το ελληνικό κοτόπουλο που ανακαλείται από τα σουπερμάρκετ – Κίνδυνος δηλητηρίασης (Φωτο)

Ανάκληση κοτόπουλου ελληνικής εταιρείας μολυσμένου με το παθογόνο βακτήριο της σαλμονέλας
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα