Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου, 2025
9.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ΔΕΛΤΑ: Δυναμώνει η σειρά των vegan Προϊόντων

ΑρχικήΟικιακάVEGANismΔΕΛΤΑ: Δυναμώνει η σειρά των vegan Προϊόντων
spot_img

Τα φυτικά ροφήματα και επιδόρπια της ΔΕΛΤΑ εμπλουτίζονται με νέες γεύσεις και νέες πρακτικές συσκευασίες, απαντώντας στις σύγχρονες διατροφικές προτιμήσεις των καταναλωτών. 

Νέο Ρόφημα «Βρώμη & 3 Καρποί» σε συσκευασία 1lt, που συνδυάζει τη βρώμη με φουντούκι, αμύγδαλο και κάσιους, αλλά και Νέο Ρόφημα «Αμύγδαλο Bio» σε πρακτική συσκευασία των 500ml, από βιολογικά αμύγδαλα, 100% Vegan, χωρίς προσθήκη ζάχαρης, χωρίς λακτόζη, κατάλληλα για χορτοφάγους, για όσους προτιμούν τις φυτικές επιλογές αλλά και για περιόδους νηστείας.

Οι δύο νέοι κωδικοί έρχονται να προσθέσουν στην ήδη επιτυχημένη σειρά, ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία και περισσότερες επιλογές για όσους έχουν επιλέξει έναν υγιεινό τρόπο ζωής, καταναλώνοντας φυτικά ροφήματα στην καθημερινότητά τους.

Παράλληλα, τα δύο αγαπημένα προϊόντα «Αμύγδαλο χωρίς προσθήκη ζάχαρης» και «Βρώμη & 3 Super σπόροι», κυκλοφορούν τώρα και σε νέα πρακτική συσκευασία του 1,5lt, για να μπορεί να τα απολαύσει όλη η οικογένεια.

Όλα τα προϊόντα της σειράς φέρουν το VEGAN σήμα, που πιστοποιεί τη χρήση Vegan πρώτων υλών και διαδικασιών από το Vegetarian Society of the United Kingdom Ltd.

Σπουδαία είναι τα νέα και στα φυτικά επιδόρπια ΔΕΛΤΑ, καθώς εμπλουτίζονται με 2 νέα PROTEIN PLUS προϊόντα, με «Αμύγδαλο» φυσική γεύση και «Αμύγδαλο με Μάνγκο, Passion Fruit και Δημητριακά», 100% φυτικά, χωρίς προσθήκη ζάχαρης, με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, χωρίς προσθήκη χρωστικών και συντηρητικών. Τα μόνα φυτικά επιδόρπια στην αγορά με έξτρα πρωτεΐνη, τα οποία μαζί με το ρόφημα «Αμύγδαλο Protein Plus» έρχονται να δώσουν μια ολοκληρωμένη λύση για όσους καταναλώνουν φυτικά προϊόντα.                                        

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Εκατοντάδες οι δηλητηριάσεις από νωπό γάλα και τυριά – Τι ισχύει στην Ελλάδα για τα τυριά από νωπό γάλα – Του Γ. Μορφονιού*

Ο Επιστήμονας Τροφίμων Γιώργος Μορφονιός ξεκαθαρίζει το τοπίο για τους κανονισμούς και τις προϋποθέσεις που ισχύουν στην Ελλάδα, για την παραγωγή τυριών από γάλα που δεν έχει υποβληθεί σε διαδικασία παστερίωσης.

Χρήση χημικών: Καμπανάκι κινδύνου από Ομάδα επιστημόνων – Προκαλούν σοβαρές ασθένειες στα παιδιά

Ελάχιστοι νομικοί ή πολιτικοί περιορισμοί ισχύουν για τα παγκόσμια χημικά αποθέματα περίπου 350.000 προϊόντων.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο