ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΔίρφυς: Ο Κωνσταντίνος Μαρλαφέκας νέος αντιπρόεδρος στο ΔΣ της εταιρείας εμφιάλωσης

Δίρφυς: Ο Κωνσταντίνος Μαρλαφέκας νέος αντιπρόεδρος στο ΔΣ της εταιρείας εμφιάλωσης

1 λεπτά ανάγνωσης

Ο Νίκος Σέρρας παραμένει με την ιδιότητα του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας

Εκλέχθηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο, με πενταετή χρονικό ορίζοντα, της εταιρείας εμφιάλωσης νερού Δίρφυς ΑΕ στην τακτική γενική συνέλευση των μετόχων που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022 στην έδρα της εταιρείας.

- Advertisement -

Ο Κωνσταντίνος Μαρλαφέκας ορίστηκε νέος αντιπρόεδρος στο ΔΣ της Δίρφυς ΑΕ. Ο Νίκος Σέρρας παραμένει με την ιδιότητα του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας. Τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ της Δίρφυς παραμένουν ο Σπύρος Αντωνίου, τεχνικός διευθυντής της εταιρίας και ο Κωνσταντίνος Κολιοβέτας, οικονομολόγος και εκπρόσωπος μετόχου μικρότερου ποσοστού.

Ο Κωνσταντίνος Μαρλαφέκας, αντιπρόεδρος και εμπορικός διευθυντής στην ΛΟΥΞ Μαρλαφέκας ΑΒΕΕ, ηγείται μαζί με τα αδέλφια του, Γιάννη και Πλάτωνα Μαρλαφέκα, της εταιρείας Λουξ.

- Advertisement -

Σημειώνεται ότι ο Κωνσταντίνος Μαρλαφέκας εξελέγη τον περασμένο Σεπτέμβριο Μέλος στο νέο ΔΣ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης αποδεικνύοντας την ενεργή ενασχόλησή του με τον ελληνικό αθλητισμό.

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Κανονισμός PPWR: Γιατί η βιομηχανία ζητά να σταματήσουν οι πρόσθετες απαιτήσεις από τις μεγάλες αλυσίδες

Μην ζητάτε περισσότερα από όσα προβλέπει ο PPWR», το μήνυμα της βιομηχανίας

Κρέας: Ανθεκτικό βακτήριο εντοπίστηκε σε προϊόντα, εργαζόμενους και καταναλωτές

Νέα μελέτη εντοπίζει πολυανθεκτικά στελέχη εντερόκοκκου και γενετικές ομοιότητες μεταξύ διαφορετικών πηγών