Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
17 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο για επιχειρήσεις τροφίμων: Η Vegan Revolution και ο αντίκτυπός της στις επωνυμίες

ΑρχικήΝέαΕκπαίδευσηΔωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο για επιχειρήσεις τροφίμων: Η Vegan Revolution και ο αντίκτυπός της στις επωνυμίες
spot_img

Οι τάσεις που βασίζονται σε φυτά θα επηρεάσουν δραματικά τη συμπεριφορά των καταναλωτών το 2022 αλλά… πώς πρέπει να αντιδράσουν οι παρασκευαστές τροφίμων;

Το Veganuary έχει ξεκινήσει καλά και όλο και περισσότεροι καταναλωτές προσεγγίζουν το πιάτο με βάση τα φυτά. Αλλά ο βιγκανισμός είναι κάτι περισσότερο από δίαιτα – είναι τρόπος ζωής. Καθώς οι καταναλωτές ενσωματώνουν τον βιγκανισμό σε κάθε πτυχή της ζωής τους, το Bulbshare μιλάει με τους NYX Professional Makeup, The Vegan Society και @vegfoodenthustiast για τις τάσεις που μπορεί να προβλέψει το 2022 για το κίνημα των vegan, την επέκταση της βιομηχανίας vegan και πώς ο βιγκανισμός εξελίσσεται ως ιδέα πέρα από το φαγητό.

Εγγραφείτε στο Bulbshare στις 20 Ιανουαρίου, 3 μ.μ. GMT για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτήν την αναπτυσσόμενη τάση.

Με ειδικούς καλεσμένους:
  • Louisianna Waring: Senior Insight and Policy Officer στην The Vegan Society
  • Jasmin Howard: Assistant Social Brand Manager, NYX Professional Makeup UK & Ireland
  • Katie Todd, @Vegfoodenthusiast: Vegan Influencer, Content Creator και Digital Marketer
Θέματα:
  • Γιατί η επωνυμία σας πρέπει να συμφωνεί με τις ανερχόμενες vegan τάσεις του 2022
  • Πώς ο βιγκανισμός θα ξεπεράσει τα τρόφιμα για να διεισδύσει σε κάθε τομέα της ζωής των καταναλωτών
  • Μαθήματα εμπιστευτικών πληροφοριών του κλάδου για το πώς να αντιδράσετε στις απαιτήσεις των vegan

Για εγγραφή πατήστε ΕΔΩ

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Νέα μελέτη αποκαλύπτει τους κινδύνους για την υγεία από δημοφιλές γλυκαντικό που υπάρχει σε κέικ, τσίχλες και παγωτά

Μια κοινή τεχνητή γλυκαντική ουσία που βρίσκεται σε ανθρακούχα ποτά, τσίχλες και παγωτά μπορεί να βλάψει το έντερο, όπως έδειξε έρευνα.

Αυτό το ξέρετε; Ποιο λογότυπο δημοφιλούς τροφίμου έχει φιλοτεχνήσει ο Σαλβαντόρ Νταλί

Οι περισσότεροι δε γνωρίζουν ότι πίσω από το λογότυπο ενός θρυλικού και παγκόσμιου προϊόντος κρύβεται μια μεγάλη μορφή της ζωγραφικής.

Καρκινογόνες ουσίες σε λαδόκολλα ψησίματος – Ευρήματα νέας μελέτης

Επιβραδυντικά φλόγας και καρκινογόνες ουσίες πάνω από τα ρυθμιστικά όρια σε ορισμένα «οικολογικά» χαρτιά ψησίματος.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα