Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου, 2022
1.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο για επιχειρήσεις τροφίμων: Η Vegan Revolution και ο αντίκτυπός της στις επωνυμίες

ΑρχικήΝέαΕκπαίδευσηΔωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο για επιχειρήσεις τροφίμων: Η Vegan Revolution και ο αντίκτυπός της στις επωνυμίες
spot_img

Οι τάσεις που βασίζονται σε φυτά θα επηρεάσουν δραματικά τη συμπεριφορά των καταναλωτών το 2022 αλλά… πώς πρέπει να αντιδράσουν οι παρασκευαστές τροφίμων;

Το Veganuary έχει ξεκινήσει καλά και όλο και περισσότεροι καταναλωτές προσεγγίζουν το πιάτο με βάση τα φυτά. Αλλά ο βιγκανισμός είναι κάτι περισσότερο από δίαιτα – είναι τρόπος ζωής. Καθώς οι καταναλωτές ενσωματώνουν τον βιγκανισμό σε κάθε πτυχή της ζωής τους, το Bulbshare μιλάει με τους NYX Professional Makeup, The Vegan Society και @vegfoodenthustiast για τις τάσεις που μπορεί να προβλέψει το 2022 για το κίνημα των vegan, την επέκταση της βιομηχανίας vegan και πώς ο βιγκανισμός εξελίσσεται ως ιδέα πέρα από το φαγητό.

Εγγραφείτε στο Bulbshare στις 20 Ιανουαρίου, 3 μ.μ. GMT για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτήν την αναπτυσσόμενη τάση.

Με ειδικούς καλεσμένους:
  • Louisianna Waring: Senior Insight and Policy Officer στην The Vegan Society
  • Jasmin Howard: Assistant Social Brand Manager, NYX Professional Makeup UK & Ireland
  • Katie Todd, @Vegfoodenthusiast: Vegan Influencer, Content Creator και Digital Marketer
Θέματα:
  • Γιατί η επωνυμία σας πρέπει να συμφωνεί με τις ανερχόμενες vegan τάσεις του 2022
  • Πώς ο βιγκανισμός θα ξεπεράσει τα τρόφιμα για να διεισδύσει σε κάθε τομέα της ζωής των καταναλωτών
  • Μαθήματα εμπιστευτικών πληροφοριών του κλάδου για το πώς να αντιδράσετε στις απαιτήσεις των vegan

Για εγγραφή πατήστε ΕΔΩ

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img

Must read

Τι είναι τα βιοτεχνικά τρόφιμα

Ο νέος τρόπος επισήμανσης τροφίμων έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις στις ΗΠΑ

Η ανατρεπτική και μπερδεμένη ιστορία του κρουασάν

Η ιστορία του κρουασάν είναι συναρπαστική και αποκαλύπτει γιατί το κρουασάν έχει σχήμα μισοφέγγαρου που έγινε εν ολίγοις εθνικό έμβλημα της Γαλλίας

Εξέλιξη: Βρώσιμη συσκευασία για φρούτα και λαχανικά!

Επιστήμονες ανακάλυψαν βρώσιμη επίστρωση κυτταρίνης για φρέσκα προϊόντα που παράγονται από φυσικό υπόλειμμα που προέρχεται από φρούτα, λαχανικά ή φυτά
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα