Δευτέρα, 14 Απριλίου, 2025
14.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

efood και We4all μαζί στον καθαρισμό και την προστασία των δασών

ΑρχικήΝέαΠεριβάλλον / Βιωσιμότηταefood και We4all μαζί στον καθαρισμό και την προστασία των δασών
spot_img

Στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης «Love Delivered»

Το efood, στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης «Love Delivered» και σε συνεργασία με τον Μη Κερδοσκοπικό Περιβαλλοντικό Οργανισμό We4all, δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του να συμβάλουν στον καθαρισμό και την προστασία των δασών.

- Advertisement -

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, έως τη Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022, οι χρήστες της πλατφόρμας του efood, θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στον καθαρισμό και στην προστασία των δασών, προσφέροντας μόλις 1 ευρώ, κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας τους.

Η συνεισφορά των χρηστών και του efood θα συμβάλει άμεσα στο πρόγραμμα καθαρισμού και προστασίας των δασών, που υλοποιείται σε συνεργασία με την We4all.

Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη περιβαλλοντική δράση έρχεται σε συνέχεια της ολοκλήρωσης, πριν από μερικές εβδομάδες, του προγράμματος «Προσφέρω Έμπρακτα – Fire Relief», την οποία υλοποίησε το efood, σε συνεργασία με το «Μαζί για το Παιδί», ανακαινίζοντας σχολικές εγκαταστάσεις στις πληγείσες από τη φωτιά, περιοχές της Βόρειας Εύβοιας.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Εκτεθήκαμε διεθνώς: Ελληνικό σκεύος ευθύνεται για δηλητηρίαση Γάλλου από μόλυβδο

Η Γαλλία ενημέρωσε το Ευρωπαϊκό RASFF για σοβαρό κίνδυνο από ελληνικό σκεύος

Ποια είναι η καλύτερη μαρινάδα για το κρέας σας – Τι αποκαλύπτει η επιστήμη για το μαρινάρισμα του κρέατος με οξέα

Μια σειρά πειραμάτων καταρρίπτει μύθους και επιβεβαιώνει ότι η επιλογή του σωστού οξέος μπορεί να κάνει τη διαφορά στην υφή, τη γεύση και τη ζουμερότητα του κρέατος.

Το φθηνό ψάρι στο “στόχαστρο” Οργανώσεων – Γιατί και ποιοι εξέδωσαν οδηγία να μην το τρώμε – Αντιδρά η ευρωπαϊκή Αλιεία

Η αλιευτική βιομηχανία της ΕΕ καταγγέλλει τη συμβουλή των ΜΚΟ προς τους καταναλωτές να σταματήσουν να αγοράζουν το ψάρι που αλιεύει ο στόλος της ΕΕ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα