ΑρχικήPicksNews LineΕλληνογερμανικό Επιμελητήριο: Εικονική έκθεση τροφίμων 24-28 Φεβρουαρίου

Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Εικονική έκθεση τροφίμων 24-28 Φεβρουαρίου

2 λεπτά ανάγνωσης

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 20 Ιανουαρίου 2023 από εταιρίες που εδρεύουν στις περιοχές Δράμας, Έβρου, Ροδόπης, Ξάνθης, Καβάλας, Σερρών και Θεσσαλονίκης.

Την εικονική έκθεση «GoΙnt Virtual Food Expo», που θα πραγματοποιηθεί στις 24 – 28 Φεβρουαρίου 2023, για την προώθηση αγροδιατροφικών προϊόντων στη διεθνή αγορά, συνδιοργανώνουν το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και ο Βουλγαρικός Οργανισμός Προώθησης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων (BSMEPA).

- Advertisement -

Όπως αναφέρει ανακοίνωση, η GoInt Virtual Food Expo αποτελεί δράση του έργου GoInt, που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα συνεργασίας INTERREG V-A Ελλάδα-Βουλγαρία 2014-2020, για να στηρίξει την εξωστρέφεια των εταιρειών του αγροδιατροφικού τομέα.

Οι εταιρίες, που θα δηλώσουν συμμετοχή στην εικονική έκθεση, θα έχουν την υποστήριξη ειδικών να διαμορφώσουν το εικονικό τους περίπτερο και να εξοικειωθούν με σύγχρονα ηλεκτρονικά εργαλεία. Η εν λόγω δράση δίνει τη δυνατότητα στους επαγγελματίες του κλάδου να αποκτήσουν χωρίς κανένα κόστος το εικονικό εταιρικό τους περίπτερο και να προσεγγίσουν τη διεθνή αγορά μέσα από την ανάπτυξη μιας καινοτόμου πλατφόρμας ΤΠΕ.

- Advertisement -

Η έκθεση θα ανοίξει τις «πύλες» της ψηφιακά μέσω ζωντανής σύνδεσης (live) στις 24 Φεβρουαρίου, ενώ τις υπόλοιπες ημέρες θα λειτουργήσει on demand.

Περισσότερες πληροφορίες για τη δράση μπορεί να αναζητήσει κάθε ενδιαφερόμενος στην ιστοσελίδα https://griechenland.ahk.de/gr/ekdiloseis, όπου έχει τη δυνατότητα να υποβάλλει και δήλωση συμμετοχής στην έκθεση.

- Advertisement -

Σημειώνεται ότι οι δηλώσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 20 Ιανουαρίου 2023 από εταιρίες που εδρεύουν στις περιοχές Δράμας, Έβρου, Ροδόπης, Ξάνθης, Καβάλας, Σερρών και Θεσσαλονίκης. Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος, ενώ η δράση θα διεξαχθεί στην αγγλική γλώσσα.

Υπενθυμίζεται ότι το έργο GoInt συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και από εθνικούς πόρους των χωρών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα συνεργασίας INTERREG V-A «Ελλάδα-Βουλγαρία 2014-2020».

- Advertisement -

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Ένα από τα πλέον διαδεδομένα πρόσθετα τροφίμων συνδέεται με φλεγμονή στο παχύ έντερο σε νέα μελέτη

Κοινό πρόσθετο που υπάρχει από παγωτά μέχρι σάλτσες και φυτικά ροφήματα, συνδέεται με φλεγμονώδεις αλλαγές στο έντερο.

Δημοφιλές καρύκευμα συνδέθηκε με αυξημένο κίνδυνο ενός θανατηφόρου καρκίνου – Μετα-ανάλυση 14 μελετών σε 11.310 άτομα

Δύο μεγάλες επιστημονικές ανασκοπήσεις εξέτασαν τη σχέση του με τον καρκίνο του οισοφάγου και άλλα νοσήματα.

EUDR: Οι αλλαγές που επηρεάζουν τις επιχειρήσεις τροφίμων – Οι νέες υποχρεώσεις για καφέ, σοκολάτα, κακάο, φοινικέλαιο, σόγια και κρέας

Οι αλλαγές στον EUDR επηρεάζουν καφέ, κακάο, φοινικέλαιο, σόγια και βοοειδή. Οι νέες υποχρεώσεις για εισαγωγείς και επιχειρήσεις τροφίμων.