Τρίτη, 28 Μαρτίου, 2023
15.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Εικονική έκθεση τροφίμων 24-28 Φεβρουαρίου

ΑρχικήPicksNews LineΕλληνογερμανικό Επιμελητήριο: Εικονική έκθεση τροφίμων 24-28 Φεβρουαρίου
spot_img

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 20 Ιανουαρίου 2023 από εταιρίες που εδρεύουν στις περιοχές Δράμας, Έβρου, Ροδόπης, Ξάνθης, Καβάλας, Σερρών και Θεσσαλονίκης.

Την εικονική έκθεση «GoΙnt Virtual Food Expo», που θα πραγματοποιηθεί στις 24 – 28 Φεβρουαρίου 2023, για την προώθηση αγροδιατροφικών προϊόντων στη διεθνή αγορά, συνδιοργανώνουν το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και ο Βουλγαρικός Οργανισμός Προώθησης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων (BSMEPA).

Όπως αναφέρει ανακοίνωση, η GoInt Virtual Food Expo αποτελεί δράση του έργου GoInt, που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα συνεργασίας INTERREG V-A Ελλάδα-Βουλγαρία 2014-2020, για να στηρίξει την εξωστρέφεια των εταιρειών του αγροδιατροφικού τομέα.

Οι εταιρίες, που θα δηλώσουν συμμετοχή στην εικονική έκθεση, θα έχουν την υποστήριξη ειδικών να διαμορφώσουν το εικονικό τους περίπτερο και να εξοικειωθούν με σύγχρονα ηλεκτρονικά εργαλεία. Η εν λόγω δράση δίνει τη δυνατότητα στους επαγγελματίες του κλάδου να αποκτήσουν χωρίς κανένα κόστος το εικονικό εταιρικό τους περίπτερο και να προσεγγίσουν τη διεθνή αγορά μέσα από την ανάπτυξη μιας καινοτόμου πλατφόρμας ΤΠΕ.

Η έκθεση θα ανοίξει τις «πύλες» της ψηφιακά μέσω ζωντανής σύνδεσης (live) στις 24 Φεβρουαρίου, ενώ τις υπόλοιπες ημέρες θα λειτουργήσει on demand.

Περισσότερες πληροφορίες για τη δράση μπορεί να αναζητήσει κάθε ενδιαφερόμενος στην ιστοσελίδα https://griechenland.ahk.de/gr/ekdiloseis, όπου έχει τη δυνατότητα να υποβάλλει και δήλωση συμμετοχής στην έκθεση.

Σημειώνεται ότι οι δηλώσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 20 Ιανουαρίου 2023 από εταιρίες που εδρεύουν στις περιοχές Δράμας, Έβρου, Ροδόπης, Ξάνθης, Καβάλας, Σερρών και Θεσσαλονίκης. Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος, ενώ η δράση θα διεξαχθεί στην αγγλική γλώσσα.

Υπενθυμίζεται ότι το έργο GoInt συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και από εθνικούς πόρους των χωρών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα συνεργασίας INTERREG V-A «Ελλάδα-Βουλγαρία 2014-2020».

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img

Must read

Προσοχή: Επικίνδυνη σοκολάτα πωλείται από δεκάδες καταστήματα στην Ελλάδα

Βελγικός κολοσσός σοκολάτας ανακαλεί δύο προϊόντα Cachet λόγω υψηλής περιεκτικότητας αφλατοξινών.

1821: Πως η κλεφτουριά πολεμούσε τον Τούρκο αλλά και τη Salmonella

Πώς κατάφερναν να επιβιώσουν και μάλιστα να πολεμούν με σθένος οι ορεσίβιοι αγωνιστές του ‘21, οι κλέφτες και οι αρματoλοί; Τι μεθόδους χρησιμοποιούσαν για να μην δηλητηριάζονται από τα φαγητά που έτρωγαν στα βουνά;
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα