ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαFranchise τα My market - Ποιο είναι το κόστος για τον franchisee...

Franchise τα My market – Ποιο είναι το κόστος για τον franchisee που παραλαμβάνει το κατάστημα “με το κλειδί στο χέρι”

3 λεπτά ανάγνωσης

Στρατηγική κίνηση επέκτασης του δικτύου της My market – Aνάπτυξη 280 σημείων σε όλη την Ελλάδα σε βάθος 10ετίας

Τα My market Local αποτελούν νέα καταστήματα που αναπτύσσει η METRO ΑΕΒΕ μέσω του μοντέλου franchising. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για μία στρατηγικής σημασίας κίνηση που πραγματοποιεί η 100% ελληνική εταιρεία METRO ΑΕΒΕ, με σταθερή ανάπτυξη από το 1976, μέσω της αλυσίδας καταστημάτων λιανικής My market.

- Advertisement -

Για την ανάπτυξη του δικτύου των My market Local, η εταιρεία επενδύει σε ανθρώπους με τους οποίους μοιράζεται κοινές αξίες. Ο κάθε νέος franchisee παραλαμβάνει, με το κλειδί στο χέρι ένα κατάστημα, που λειτουργεί στα πρότυπα, τις αρχές και τη σχέση εμπιστοσύνης των εταιρικών καταστημάτων, εξασφαλίζοντάς του σιγουριά, σταθερότητα, επαγγελματική ανέλιξη και αξιοπρεπή έσοδα. Παράλληλα, υπάρχει συνεχής καθοδήγηση από την εταιρεία για τη στήριξη των νέων συνεργατών, στα πρώτα τους βήματα.

Η απόφαση της εταιρείας είναι μία στρατηγική κίνηση επέκτασης του δικτύου της, η οποία στοχεύει σε ανάπτυξη 280 σημείων σε όλη την Ελλάδα σε βάθος 10ετίας, ενώ για το πρώτο διάστημα, το πλάνο ανάπτυξης επικεντρώνεται στην Αττική. Η πρωτοβουλία, δίνει την ευκαιρία σε ανθρώπους που θέλουν να αποκτήσουν τη δική τους επιχείρηση, να κάνουν το επιχειρηματικό βήμα με τα My market Local, με πολύ μικρό αρχικό κεφάλαιο.

- Advertisement -

Τα My market Local, επικεντρώνονται στην εγγύτητα και την ευκολία, τόσο για τον επιχειρηματία που θα προχωρήσει στην επένδυση, όσο και για τον καταναλωτή που θα επιλέξει το κατάστημα για τις αγορές του, διατηρώντας παράλληλα τη διαχρονική σχέση εμπιστοσύνης που έχει χτίσει η αλυσίδα. Το πρώτο κατάστημα λειτουργεί ήδη από τον Μάιο του 2021 στην Κυψέλη, ενώ πρόσφατα ξεκίνησε και η λειτουργία του δεύτερου My market Local στην Καλλιθέα.

Πλεονεκτήματα της επένδυσης σε MY MARKET LOCAL 

- Advertisement -
  • Αναγνωρίσιμο brand name σε πανελλαδικό επίπεδο.
  • Χαμηλά ενοίκια – λειτουργικά έξοδα.
  • Θα είσαι μέλος ενός  δικτύου καταστημάτων  που εξελίσσεται και αναπτύσσεται σε όλη την Ελλάδα
  • Έχεις όλα τα σύγχρονα μέσα marketing, επικοινωνίας και προβολής
  • Είσαι ένας ανεξάρτητος επιχειρηματίας μα τη δική σου ανεξάρτητη επιχείρηση που απολαμβάνει τα προνόμια ενός μεγάλου δικτύου.
  • Ασφαλής επένδυση με γρήγορη απόσβεση και μεγάλες προοπτικές περεταίρω ανάπτυξης

FACTS

  • Μέγεθος καταστήματος: 100 έως 150 m2
  • Κόστος επένδυσης: 100.000 €
  • Entry fees: 3.000€
  • Royalties : ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
  • Καταστήματα : 2
  • Χώρα ίδρυσης: Ελλάδα
  • Έναρξη δραστηριότητας: 1976
  • Έναρξη Franchise: 2022
  • Αρχική εκπαίδευση: Παρέχεται
  • Συνεχής εκπαίδευση: Παρέχεται
  • Εγχειρίδια Λειτουργίας: Παρέχονται
  • Έρευνα & Αξιολόγηση αγοράς: Παρέχεται
  • Οικονομική μελέτη: Παρέχεται
  • Εξεύρεση καταστήματος: Σε συνεργασία με τον Franchisee
  • Αξιολόγηση καταστήματος: Παρέχεται
  • Αποκλειστικότητα περιοχής: Παρέχεται
  • Αρχιτεκτονικά σχέδια: Παρέχονται
  • Δυνατότητα παράδοσης με το κλειδί στο χέρι: Παρέχεται
  • Εμπειρία Franchisee: Επιθυμητή αλλά όχι απαραίτητη
  • Απασχόληση Franchisee : Aπαραίτητη
  • Διάρκεια σύμβασης: 9 χρόνια

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Σύμβουλο Ανάπτυξης Franchise της MY MARKET, στο 2109602952 ή στείλτε τα στοιχεία σας στο info@theway.gr για να δημιουργήσετε το δικό σας Franchise My Market Local.

- Advertisement -

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Η Μαίρη βρήκε γάντι μέσα στο σουβλάκι της και νομίζει πως θα πεθάνει – Δείτε το νέο επεισόδιο της επιστημονικής κομεντί «Τάσος και Μαίρη»

Στο νέο επεισόδιο της σειράς του Cibum, ένα γάντι μέσα σε σουβλάκι γίνεται αφορμή για να πάθει υστερία η Μαίρη και για να μιλήσει ο επιστήμονας τροφίμων Τάσος για τα ξένα σώματα στα τρόφιμα

Κομισιόν: Πάνω από 10.000 ειδοποιήσεις για την ασφάλεια τροφίμων το 2025 – Ντοματίνια και βρεφικό γάλα στο επίκεντρο

Η ετήσια έκθεση του ACN καταγράφει αύξηση των περιστατικών, ανακλήσεις προϊόντων σε περισσότερες από 60 χώρες και ελέγχους για φυτοφάρμακα, παθογόνους μικροοργανισμούς και μη εγκεκριμένες ουσίες σε τρόφιμα και συμπληρώματα