Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
15 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ: Η μοναδική ελληνική εταιρεία που διακρίθηκε με το διεθνές βραβείο Quality Choice Prize 2022 από το ESQR

Το ESQR επιβραβεύει τους κορυφαίους οργανισμούς και τις κορυφαίες εταιρείες που δεσμεύονται και εφαρμόζουν στρατηγικές διαχείρισης ποιότητας.

ΑρχικήΠιστοποίησηΒραβείαΓΕΥΣΗΝΟΥΣ: Η μοναδική ελληνική εταιρεία που διακρίθηκε με το διεθνές βραβείο Quality Choice Prize 2022 από το ESQR
spot_img

Μ. Βαβουράκης: “Αυτή η διάκριση ενισχύει τη δέσμευσή μας για καινοτομία, ώστε να μπορούμε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε την καλύτερη και ποιοτικότερη γευστική εμπειρία στον κόσμο που μας εμπιστεύεται

Η ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ είναι η μοναδική ελληνική εταιρεία που απέσπασε το διεθνές βραβείο Quality Choice Prize 2022, από το European Society for Quality Research (ESQR) την Κυριακή 3 Ιουλίου 2022, στη Βαρκελώνη.

Στο διαγωνισμό συμμετείχαν επιλεγμένοι οργανισμοί, φορείς και εταιρείες από την Ευρώπη, την Ασία, την Αμερική, την Αφρική και την Αυστραλία και έλαβαν το συγκεκριμένο βραβείο σε αναγνώριση της εξαιρετικής επιτυχίας τους στις στρατηγικές διαχείρισης ποιότητας.

Το European Society for Quality Research (ESQR) που εδρεύει στην Ελβετία επιβραβεύει τους κορυφαίους οργανισμούς και τις κορυφαίες εταιρείες που δεσμεύονται και εφαρμόζουν στρατηγικές διαχείρισης ποιότητας.

Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ Μανώλης Βαβουράκης που παρέλαβε το βραβείο δήλωσε:

«Αυτό το βραβείο αποτελεί απόδειξη της σκληρής δουλειάς που κάνει η εξαιρετική ομάδα των ανθρώπων της «γευσήνους» για να παρέχουμε ανώτερο επίπεδο ποιότητας στους πελάτες μας. Αυτή η διάκριση ενισχύει τη δέσμευσή μας για καινοτομία, ώστε να μπορούμε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε την καλύτερη και ποιοτικότερη γευστική εμπειρία στον κόσμο που μας εμπιστεύεται»

Το European Society for Quality Research (ESQR) προωθεί τη συνειδητοποίηση της ποιότητας, αναγνωρίζει τις καλές επιχειρηματικές πρακτικές, την τεχνολογική καινοτομία, τα επιτεύγματα ποιότητας σε οργανισμούς και εταιρείες παγκοσμίως και δημοσιοποιεί τις επιτυχημένες στρατηγικές απόδοσης αυτών των οργανισμών. Το ESQR παρέχει επίσης λύσεις που επιτρέπουν σε οργανισμούς από οποιονδήποτε κλάδο, ανεξάρτητα από το μέγεθος και τη γεωγραφική του θέση, να μάθουν τα εργαλεία και τις τεχνικές για τη διαχείριση της ποιότητας καθώς και την αντιμετώπιση παγκόσμιων προκλήσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε:

Σχετικά με την Γευσήνους:

Η “Γευσήνους” είναι η μεγαλύτερη εταιρεία συστηματικής εστίασης που δραστηριοποιείται κυρίως σε κλειστές αγορές στην Ελλάδα.

Η εταιρεία απασχολεί 1.200 άτομα και διαθέτει 3 μονάδες παραγωγής, συμπεριλαμβανομένης μιας υπερσύγχρονης 10.000 τ.μ. στο Κρυονέρι Αττικής, η οποία έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τα Διεθνή και Ευρωπαϊκά πρότυπα.

Ειδικεύεται στην κάλυψη επισιτιστικών αναγκών βιομηχανικών μονάδων, εταιρειών παροχής υπηρεσιών, νοσηλευτικών ιδρυμάτων, στρατιωτικών εγκαταστάσεων, εκπαιδευτικών οργανισμών και άλλων χώρων όπου δημιουργούνται ανάγκες μαζικής εστίασης.

Συνεργάζεται με περισσότερους από 70 πελάτες και διαχειρίζεται 120 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα.

Η εταιρεία εξυπηρετεί καθημερινά 70.000 άτομα, παρέχοντας τις ακόλουθες υπηρεσίες:

  • Παραγωγή γευμάτων στην Κεντρική Μονάδα Παραγωγής και διανομή στα σημεία εστίασης
  • Λειτουργία κυλικείων & εστιατορίων με on-site υπηρεσίες στις εγκαταστάσεις του πελάτη

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Νέα μελέτη αποκαλύπτει τους κινδύνους για την υγεία από δημοφιλές γλυκαντικό που υπάρχει σε κέικ, τσίχλες και παγωτά

Μια κοινή τεχνητή γλυκαντική ουσία που βρίσκεται σε ανθρακούχα ποτά, τσίχλες και παγωτά μπορεί να βλάψει το έντερο, όπως έδειξε έρευνα.

Αυτό το ξέρετε; Ποιο λογότυπο δημοφιλούς τροφίμου έχει φιλοτεχνήσει ο Σαλβαντόρ Νταλί

Οι περισσότεροι δε γνωρίζουν ότι πίσω από το λογότυπο ενός θρυλικού και παγκόσμιου προϊόντος κρύβεται μια μεγάλη μορφή της ζωγραφικής.

Καρκινογόνες ουσίες σε λαδόκολλα ψησίματος – Ευρήματα νέας μελέτης

Επιβραδυντικά φλόγας και καρκινογόνες ουσίες πάνω από τα ρυθμιστικά όρια σε ορισμένα «οικολογικά» χαρτιά ψησίματος.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα